Video: Tältä näyttää Xbox One X:n pelikuva verrattuna konsolin perusversioon ja PC:hen

07.11.2017 12:23 | Muropaketin toimitus

Tänään ilmestyneestä Xbox One X:stä ei tehoja puutu, mutta kuinka huippukonsoli pärjää rinnakkaisvertailussa kilpailijoidensa kanssa? GameSpotin tuore video näyttää, kuinka Xbox One X:n grafiikat pärjäävät konsolin perusversiolle ja PC:lle.

Xbox One X on saapunut markkinoille tänään, ja julkaisupäiväksi markkinoille ehtinyt konsolierä onkin jo käytännössä loppuunmyyty. Koska kaikki Xbox One X:lle tarjolla olevat pelit toimivat myös tavallisella Xbox Onella, kiinnostaa monia pelaajia varmasti, kuinka paljon paremmilta pelit sitten uudella alustalla näyttävät.

Alta voit katsoa GameSpotin vertailuvideon, jolla rinnakkain asetetaan Xbox One, Xbox One X sekä PC. Tarkemmat tiedot PC:n ominaisuuksista ja konsolien asetuksista näet videon alusta.

Digital Foundry puolestaan on julkaissut vertailuvideon Xbox One X:n ja PlayStation 4 Pron välillä Middle-earth: Shadow of War -pelissä. Tuoreella videolla sivusto myös toteaa, että Titanfall 2:n (2016) Xbox One X -päivityksessä näyttää olevan ongelmia.

Kuten aiemmin olemme kertoneet, latautuvat pelit Xbox One X:llä selvästi nopeammin kuin perusboxilla, mutta 4K-päivityksineen pelit myös syövät runsaasti kovalevytilaa.