Uusimmat

Vielä on syytä palata Star Wars Battlefrontin pariin: Kaikki DLC:t nyt ilmaisia

13.09.2017 19:45 Muropaketin toimitus

Pari vuotta sitten ilmestyneen Star Wars Battlefrontin Season Pass on saatavilla nyt ilmaiseksi. Pelin kaikki neljä DLC:tä ovat pelattavissa vapaasti kaikilla alustoilla.

Star Wars Battlefront 2 ilmestyy jo marraskuussa, mutta vielä on syytä palata edellisen pelin taistelukentille. Destructoid nimittäin uutisoi, että vuonna 2015 ilmestyneen Star Wars Battlefrontin kaikki lisäsisältö on nyt muuttunut ilmaiseksi.

Ilmaisuus koskee kaikkia alustoja, ja laajennuksista pääsee nauttimaan lunastamalla pelin kausikortin eli Season Passin. PC:llä kausikortin lunastaminen tapahtuu Originin pelikaupasta, ja Xboxilla pelaajilta edellytetään Xbox Liven kultajäsenyyttä.

PS4:llä Season Pass on ilmeisesti ilmainen kaikille pelaajille, mutta PlayStation Plus -jäsenyys vaaditaan toki moninpelimoodien pelaamiseen. Destructoid huomauttaa myös, että PS Storessa Season Pass ei näy ilmaisena ennen kuin sen siirtää ostoskoriin.

Star Wars Battlefront sai aikanaan kritiikkiä niukasta yksinpelisisällöstä, mutta peli sai siitä huolimatta Muropaketin kriitikolta neljä tähteä. Arvostelun voit lukea tästä.

Star Wars Battlefront 2 ilmestyy 17. marraskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Tällä kertaa peli sisältää myös tarinallisen yksinpelikampanjan.