Vieläkö on tilaa uudelle Warhammer-pelille? Seuraavaksi luvassa Diablo-tyylinen toimintarope

04.06.2018 18:35 | Muropaketin toimitus

Warhammer-universumiin sijoittuva Chaosbane näyttää ensimmäisissä kuvissa lupaavalta roolipeliltä.

Games Workshop ei ole koskaan pihistellyt pelilisenssejä, ja Warhammerin maailmaan perustuvia pelejä onkin julkaistu viime vuosina runsaasti. Kesällä ilmestyy Diablo-henkinen Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr, joka sijoittuu nimensä mukaisesti Warhammerin futuristiseen scifi-maailmaan, ja nyt näyttää siltä, että myös Warhammerin fantasiamaailma saa samantyylisen pelin.

Eurogamer nimittäin raportoi, että sama pelijulkaisija Bigben Interactive on julkistanut myös toisen Warhammer-ropen. Tuleva peli kantaa nimeä Warhammer: Chaosbane, ja sen kerrotaan olevan yläkuvakulmasta pelattava toimintaroolipeli, jossa päästään seikkailemaan useissa Warhammer-maailman tutuissa paikoissa. Pelin kehityksestä vastaa ranskalaisstudio Eko Software, joka tunnetaan How to Survive -peleistä.

Chaosbanesta on toistaiseksi julkaistu vain kaksi kuvaa, jotka näe alta. Peli ilmestyy oletettavasti Martyrin tapaan PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, mutta julkaisuajankohdasta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Chaosbanen kehitystä voi seurata esimerkiksi pelin virallisella Twitter-tilillä.

Muropaketin uusimmat