Uusimmat

Viisi vuotta siinä meni, mutta nyt Lindsay Lohan on viimein hävinnyt GTA V -oikeusjuttunsa lopullisesti

04.04.2018 14:01 Muropaketin toimitus

Näyttelijä Lindsay Lohanin oikeuskanne Grand Theft Auto V:n kehittäjiä vastaan on viimeinkin hylätty lopullisesti.

Rockstar Gamesin hittipeli Grand Theft Auto V (2013) ilmestyi yli viisi vuotta sitten, ja pian ilmestymisen jälkeen Lindsay Lohan nosti kanteen Rockstaria vastaan. Alkuperäisen syytteen mukaan pelissä tavattava sivuhahmo Lacey Jonas perustuisi selvästi Lohaniin ilman näyttelijän lupaa.

Haaste hylättiin alunperin vuonna 2016, mutta Lohan ja hänen lakimiehensä valittivat päätöksestä, ja nyt tapaus on viimein käsitelty uudelleen. Forbes raportoi, että New Yorkin osavaltion Court of Appealsin kuuden tuomarin paneeli on yksinmielisesti hylännyt kanteen.

Tuomareiden mukaan pelihahmo muistuttaa ”geneeristä, parikymppistä naista, ilman erityisiä tunnistettavia fyysisiä piirteitä”. Forbesin mukaan tapaus on nyt todennäköisesti loppuunkäsitelty.

Grand Theft Auto V on julkaistu useille alustoille, ja sitä on myyty maailmanlaajuisesti yli 90 miljoonaa kappaletta. Kyseessä on historian kolmanneksi myydyin videopeli. GTA V:n jatkuvan suosion salaisuus lienee peliin sisältyvä GTA Online -verkkopeli, jolle ilmestyy tasaisesti uutta sisältöä.

Muropaketin uusimmat