Viikon peliuutiset: Call of Duty -huijaus, Days Gonen myöhästyminen, Cthulhun kutsu…

21.10.2018 10:00 | Muropaketin toimitus

Kuluneella viikolla on pelimaailmassa puhuttu muun muassa Call of Duty: Black Ops 4:n huijausmenetelmästä, sekä Red Dead Redemption 2:n julkaisutrailerista.

Takana on poikkeuksellisen vilkas viikko peliuutisten saralla. Kokosimme yhteen viikon suurimman otsikot.

Red Dead Redemption 2 sai virallisen julkaisutrailerin

Ensi viikolla ilmestyvä Red Dead Redemption 2 on tämän hetken odotetuin peli. Nyt myös sen virallinen julkaisutraileri on viimein nähnyt päivänvalon.

Call of Cthulhun kehitystyö on nyt paketissa – Tässä uusi traileri

H.P.Lovecraftin teoksiin perustuva kauhupeli Call of Cthulhu on saanut uuden trailerin, ja samalla studio kertoo saaneensa kehitystyön päätökseen. Peli ilmestyy lokakuun lopussa.

Days Gone myöhästyy vielä kerran

Postapokalyptinen zombie-seikkailu Days Gone on myöhästynyt jo toistamiseen. PlayStation 4:n yksinoikeuspeli julkaistaan sittenkin vasta loppukeväästä 2019.

PlayStation Storen Halloween-alennuksissa jopa yli sata peliä tarjoushintaan

PlayStation Store on aloittanut virallisen Halloween-alennusmyynnin, josta irtoaa edullisesti melkoinen määrä pelattavaa.

Fallout 76 -kehittäjä paljasti, miksi peliä ei nähdä Steamissa

Bethesdan tuleva verkkopeli Fallout 76 saapuu PC:lle, mutta sitä ei julkaista Steamin kautta. Yhtiön mukaan syynä on se, että pelikokemuksen ja asiakaspalvelun halutaan sujuvan mahdollisimman mutkattomasti.

Piuhat kuumina – Näin massiivisen viipaleen PlayStation 4 -lataukset vievät kaikesta nettiliikenteestä

Uuden selvityksen mukaan PlayStation 4 -konsoleiden lataukset vievät valtavan määrän kaistatilaa. Konsoli on jopa päässyt kymmenen suurimman nettiliikenteen lähteen joukkoon.

Sony vastaa PlayStation 4:n haittaviestikohuun: tässä ohjeet, joilla voi välttää tietojen katoamisen

Viime viikonloppuna PlayStation 4 -konsoleille levinneen haittaviestin aiheuttaman bugin voi Sonyn mukaan korjata. Yhtiö tarjosi aiemmin viikolla tarkemmat ohjeet ongelman kohdanneille.

Call of Dutyn battle royalessa voi huijata käyttämällä emoteja – korjaus tulossa pian

Reilu viikko sitten ilmestyneessä Call of Duty: Black Ops 4:ssä löydettin tapa huijata uudessa Blackout-pelimuodossa. Erittäin käytännöllistä emote-huijausta ei vielä ole korjattu.

Kuulostaako Fallout 76:n ”teemabiisi” tutulta? Ei mikään ihme, sillä se oli viime vuonnakin kolmessa isossa elokuvassa

Fallout 76:n teemakappaleena käytetty Take Me Home, Country Roads on kuultu myös monessa elokuvassa. Peliä varten tehdyllä versiolla kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen.