UUSIMMAT

Viikon peliuutiset: Days Gone ja Marvel’s Spider-Manin suuri salaisuus

28.04.2019 07:30 | Muropaketin toimitus

Kuluneella viikolla yksi merkittävimmistä uutisista oli odotetun Days Gonen julkaisu PlayStation 4:lle. Lisäksi kerroimme, kuinka Marvel’s Spider-Manissa piilotteli tähän asti vain lauantaisin näkyvissä oleva yllätys.

Toimittajan puheenvuorossa pureuduimme siihen, kuinka pitkien pelien läpäisy saattaa osoittautua varsin haastavaksi jos aikaa on rajallisesti. Kerroimme myös PlayStation 5:n hintaa koskevista huhuista, Epic Gamesin pelikauppaa koskevasta lupauksesta sekä PlayStation 4 -pelejä koskevista yksinoikeuspeleistä.

Arvostelu: Vain PS4:lle julkaistu Days Gone on lähes viiden tähden open world -peli – ”Niin hyvä, etteivät edes zombit haittaa”

SIE Bend Studion moneen kertaan lykätty Days Gone paljastui pitkän odotuksen arvoiseksi. Genrekliseiden alta kuoriutuu viihdyttävä, vetovoimainen ja toimiva paketti, jonka päähenkilö hurmaa puolelleen paatuneimmankin pelaajan.

Marvel’s Spider-Manin kehittäjä paljasti pelistä easter egg -salaisuuden, jonka voi huomata vain lauantaisin

Marvel’s Spider-Man ilmestyi jo viime syksynä, mutta kukaan ei tiettävästi huomannut realistista yksityiskohtaa, joka oli nähtävissä vain kerran viikossa.

Toimittajan puheenvuoro: Red Dead Redemption 2 on mainio peli, mutta kuka sitä muka ehtii pelata?

Nykyajan pelit pyrkivät tarjoamaan aina vain enemmän ja enemmän sisältöä, mikä on periaatteessa hyvä asia. Liiallinen pituus saattaa kuitenkin kääntyä peliä itseään vastaan, eikä sitä jaksa aina pelata loppuun saakka.

Epic Games lupaa lopettaa yksinoikeusdiilit, jos Steam pienentää merkittävästi osuuttaan pelien tuotoista

Epic Gamesin toimitusjohtaja Tim Sweeney on luvannut Epic Games Storen luopuvan yksinoikeussopimuksista studioiden kanssa, jos Steam nostaa pelimyynnistään maksettavia prosenttiosuuksia julkaisijoille.

PlayStation 5:n hintalappu tulee olemaan 400 euroa, tietää pelialan analyytikko

Sonyn seuraavan sukupolven pelikonsolista on tippunut pieniä yksityiskohtia, mutta sen hinnasta on kerrottu ainoastaan se, että se tulee olemaan ominaisuuksinsa nähden sopivan hintainen.

Neljä isoa kysymysmerkkiä: Näistä PlayStationin yksinoikeuspeleistä ei tiedetä juuri mitään

Sony aikoo julkaista neljä yksinoikeuspeliä, jotka ovat lähes täysin hämärän peitossa.

Muropaketin uusimmat