UUSIMMAT

Viikon peliuutiset: Doom Eternal -ensituntumat, uskomaton Red Dead Redemption 2 -osuma, flopannut pelileffa

11.08.2019 08:00 | Muropaketin toimitus

Kuluneella viikolla kerroimme Muropaketin ensituntumissa, miltä Doom Eternal tuntuu tässä vaiheessa. Näimme myös kolme vihollista kerralla kaataneen Red Dead Redemption 2 -osuman ja arvostelimme Angry Birds 2 -elokuvan.

Otsikoissa kerroimme myös Steamin väärinkäytetystä ominaisuudesta ja Pokémon Sword ja Shield -pelien uudesta trailerista.

Ensituntumat: Doom Eternal tarjoaa melkoiset adrenaliinikekkerit – Luvassa on myös tervetulleita uudistuksia pelisarjaan

QuakeCon Europe toi marraskuussa julkaistavan Doom Eternalin ensimmäistä kertaa eurooppalaisten pelattavaksi. Päällimmäisenä muistona pelistä jäi hengästyttävä ja adrenaliinipitoinen toiminta.

Tähän harva pystyy: Red Dead Redemption -pelaaja seivästi kolme vihollista yhdellä nuolella

Red Dead Redemption 2- pelaaja on julkaissut videon, jossa tämä nappaa yhdellä nuolella kolme oviaukkoon ahtautunutta vastustajaa.

Tämä Steamin ominaisuus ei aiheuta enää päänvaivaa, sillä Valve laittoi studiot ojennukseen

Valve on korjannut Steamin tulevien pelien julkaisulistan, koska studiot ovat käyttäneet sitä häikäilemättömästi omien tuotteiden mainostamiseen.

Arvostelu: Edes ylivertainen näyttelijäkaarti ei onnistu pelastamaan Angry Birds -elokuvan jatko-osaa

Rovion vihaiset linnut saapuvat toistumiseen valkokankaalle, vaikka pahimmasta Angry Birds -huumasta on jo vuosia. Sonyn koko perheen animaatiossa on vielä edellistäkin osaa upeammat ääninäyttelijät, mutta sekään ei tee lopputuloksesta yhtään vähemmän keskinkertaista.

Pokémon Swordin ja Shieldin uusi traileri paljastaa: Tällainen on pelien pahisjengi

Pokémon-peleissä on kautta aikojen haastettu Rakettiryhmän kaltaisia rikollisjengejä ja muita pahiksia. Sword ja Shield -peleissä vastaan asettuu Team Yell.

Muropaketin uusimmat