Uusimmat

Viikon peliuutiset: Duke Nukem -elokuva, huijareiden torjumista, huikea Civilization-saavutus…

01.04.2018 12:05 Muropaketin toimitus

Pääsiäsiviikolla pelimaailmassa on uutisoitu esimerkiksi videopelien Hall of Famen ehdokkaista, sekä tulevasta Duke Nukem -elokuvasta.

Vaikka pääsiäispyhät ovat tehneet kuluneesta viikosta tavallista hiljaisemman, on pelimediassa riittänyt kiinnostavia uutisia ja puheenaiheita. Kokosimme alle viikon suurimpia ja kiinnostavimpia aiheita.

Tomb Raider, Call of Duty ja Final Fantasy VII ehdolla videopelien kunniagalleriaan

Maailman videopelien kunniagalleriaa ylläpitävä The Strong National Museum of Play on julkistanut vuoden 2018 Hall of Fame -finalistit, joista pelaajat voivat äänestää suosikkejaan.

Alkuperäisten Tomb Raider -pelien lähes valmiit HD-käännökset peruttiin selittämättömästi

Jonkin aikaa sitten uutisoimme alkuperäisten kolmen Tomb Raider -pelin ilmestyvän pian PC:lle HD-päivitettyinä versioina. Nyt pelien julkaisu on kuitenkin peruttu, vaikka kahden HD-käännöksen piti olla jo täysin valmiita.

Tervetuloa, Skynet: EA koulutti tekoälynsä pelaamaan Battlefieldin moninpeliä

Electronic Arts on julkaissut videon, jolla neuraaliverkko opettelee pelaamaan Battlefield 1 -peliä hyvällä menestyksellä.

Duke Nukem -elokuvan tuottaja: ”Yritämme tehdä naisia vihaavasta sankarista rakastettavan”

Duke Nukemista suunnitellaan elokuvaa, jonka pääosaan on jo löytynyt näyttelijäkin. Tuottajan mukaan haasteita aiheuttaa misogynistisen pelihahmon tuominen valkokankaalle.

Valven koneoppiva huijauksenestojärjestelmä työllistää yli 1700 prosessoria

Valve käyttää Counter-Strike: Global Offensive -huijareiden torjuntaan koneoppimiseen perustuvaa järjestelmää, joka vaatii melkoisesti laskentatehoa.

Civilization-pelaaja onnistui mahdottomassa: Laukaisi avaruusaluksen ennen ajanlaskun alkua

Muuan pelaaja teki Civilization IV:ssä ihmetempun, joka on yksi poskettomimpia pelisaavutuksia, mistä olemme ikinä kuulleet. Se vaatikin kyllä 18 kuukautta opettelua.

Pitkään ja miljoonabudjetilla kehitetty System Shockin uusintaversio lykätty vuoteen 2020

Viikon ikävimpiä uutisia oli, että Nightdive Studios on lykännyt System Shockin uusintaversion julkaisua kahden vuoden päähän. Ilmeisesti projekti paisui niin kunnianhimoiseksi, että se ajautui lopulta aivan eri raiteille, kuin alunperin oli tarkoitus.

Muropaketin uusimmat