Viikon peliuutiset: Fallout 76:n surkeat arviot, The Walking Deadin paluu, uutta tietoa Cyberpunk 2077:sta…

25.11.2018 12:00 | Muropaketin toimitus

Kuluneen viikon aikana on pelimaailmassa kohistu muun muassa Fallout 76:sta ja Telltale Gamesin hyllyttämän The Walking Dead -pelin henkiinheräämisestä.

Takana on jälleen vilkas viikko pelimediassa. Kokosimme alle kuluneen viikon suurimpia ja kiinnostavimpia peliuutisia.

Vain yksi Bethesda Game Studiosin aiemmista peleistä on saanut huonomman vastaanoton kuin Fallout 76

Viikon suurimpia uutisia on ollut äskettäin ilmestyneen Fallout 76:n viileä vastaanotto. Peli kärsii lukemattomista bugeista, ja se on saanut pelimediassa Bethesdalle historiallisen huonon vastaanoton. Pelistä löytyi kovin vähän hyvää sanottavaa myöskään Muropaketin arviossa.

Brittimediassa syytetään loottilaatikoita nuorten uhkapelaamisesta, mutta totuus näyttää olevan monimutkaisempi

Myös loottilaatikot on jälleen nostettu kansainvälisiin uutisotsikoihin. Ison-Britannian uhkapelikomission selvityksestä nousseet kohuotsikot osoittautuvat kuitenkin melkoisen liioitelluksi itse tutkimustuloksen valossa.

Konsoleille ilmestyvän Subnautican kehittäjä kertoo: ”Teimme vahingossa kauhupelin”

Kehuttu sukellusseikkailu Subnautica ilmestyy joulukuun alussa PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Kehittäjät kertoivat, kuinka heidän pelinsä päätyi vahingossa kuvaamaan useita ihmisten perimmäisiä pelkoja ja auttamaan pelaajat voittamaan pelkonsa.

Ubisoft peruu päätöksensä ja palauttaa sensuroidun sisällön Rainbow Six: Siegeen

Viikon erikoisimpia uutisia oli, että Ubisoft päätti syödä sanansa ja palauttaa sensuroidut pelisisällöt takaisin Rainbow Six: Siegeen. Vasta äskettäin pelistä poistettiin Aasian-julkaisun vuoksi viittauksia väkivaltaan ja seksiin.

Kehittäjä kuvailee: Näin pelaajan valinnat vaikuttavat Cyberpunk 2077:n päähenkilöön

Viikolla kuultiin myös uutta odotetusta Cyberpunk 2077 -toimintaroolipelistä. Kehittäjät kertoivat muun muassa pelaajan mahdollisuudesta vaikuttaa päähenkilöön valinnoillaan, sekä haluavansa tehdä pelistä yhtä laadukkaan kuin Red Dead Redemption 2.

Civilization VI:n tuleva laajennus ottaa ilmastonmuutoksen vakavasti: ”Se ei ole politiikkaa, vaan tiedettä”

Äskettäin julkistettiin Civilization VI -pelin uusi laajennus, joka kantaa nimeä Gathering Storm. Luonnonilmiöihin ja -katastrofeihin keskittyvä laajennus lisää peliin muun muassa ilmastonmuutoksen, jolla on suuri vaikutus loppupuolen pelikokemukseen.

Telltale Gamesin hylkäämän The Walking Dead -pelin viimeisen kauden kehitys jatkuu jälleen

Telltale Games lopetti toimintansa aiemmin tänä syksynä, ja samalla The Walking Dead: The Final Season keskeytyi päästyään vasta puoliväliin. Nyt pelin kehitys on päässyt kuitenkin jatkumaan Skybound Entertainmentin alaisuudessa, ja Skybound Gamesin nimissä aiotaankin tuoda markkinoille runsaasti pelijulkaisuja.

Tuore The Walking Dead -räiskintäpeli ei vakuuta kriitikoita eikä pelaajia – julkaisijan osakkeet romahtivat

Alkuviikosta kerroimme myös toisesta The Walking Dead -pelistä, jolla menee paljon huonommin. Payday-kehittäjien The Walking Dead -räiskinäpeli on nimittäin saanut todella kehnon vastaanoton, joka näkyy jo osakekursseissakin.

Muropaketin uusimmat