UUSIMMAT

Viikon peliuutiset: huijareita, häiriköintiä, Call of Duty -huhuja…

11.02.2018 10:02 | Muropaketin toimitus

Viikon aikana on pelimaailmassa kohistu muun muassa huhusta, että syksyllä julkaistaisiin Call of Duty: Black Ops 4. Suomessa huomiota on kotimaisen selvityksen myötä saanut myös verkkopelaajien kohtaama häiriköinti.

Takana on jälleen monipuolinen viikko peliuutisissa. Kokosimme yhteen viikon kiinnostavimmat ja suurimmat uutisaiheet.

Huhu: Tämän vuoden Call of Duty on Black Ops 4, ja se ilmestyy myös Switchille

Pelialan sisäpiiriläisen mukaan vuoden 2018 uusi Call of Duty -peli olisi odotettu Black Ops 4. Huhun levittyä Activision on myös paljastanut, että uuden Call of Dutyn kehityksestä vastaa juuri Black Ops -peleistä tunnettu Treyarch Studios.

Life is Strangen tekijöiden Vampyr-roolipeliä pitää odotella vielä kuukausia

Dontnod Entertainmentin kertaalleen lykätty vampyyriroolipeli on viimein saanut virallisen julkaisupäivän. Vampyyrilääkärin saappaisiin päästään astumaan kesällä.

Kehuttu Dark Souls -tyylinen scifi-peli The Surge saa jatkoa

Deck13 Interactive on julkistanut, että The Surge 2 julkaistaan vuonna 2019. Jatko-osan luvataan laajentavan kehutun toimintaroolipelien reseptiä ennestään.

Red Dead Redemption 2:ssa saattaa olla uusi ja kovin trendikäs pelitila

Viime vuoden hittipelien PlayerUnknown’s Battlegroundsin ja Fortniten myötä battle royale -pelit ovat nousseet huimaan suosioon. Tuoreen huhun mukaan myös lykättyyn Red Dead Redemption 2:een olisi tulossa vastaava pelimoodi.

Nuorisopalveluiden selvitys: Valtaosa verkkopelaajista joutuu vihapuheen ja häirinnän kohteeksi

Helsingin kaupungin nuoripalvelujen selvitys osoittaa, että enemmistö verkkopelaajista joutuu häiriköinnin ja nimittelyn kohteeksi. Sama näkyy myös Muropaketin lukijakyselyssä.

Siinäpä ei kauan kestänyt: Shadow of the Colossuksen uusi mysteeri on selvitetty

Shadow of the Colossuksen remake-versio ehti olla saatavilla vain pari päivää, kun pelistä löydettiin uusi salaisuus ja se saatiin myös selvitettyä.

Tosielämän videopelipahis ja King of Kong -dokumentista tuttu Billy Mitchell jäi kiinni huijaamisesta

Entisen Donkey Kongin maailmanmestarin tulokset on kyseenalaistettu, ja kaveri on osoittautunut huijariksi. Alkuviikosta kerroimme myös, että kolikkopelien ikiklassikossa on juuri tehty uusi maailmanennätys.

Muropaketin uusimmat