Uusimmat

Viikon peliuutiset: Lupaavia huhuja, Red Dead Redemption 2:n pelimaailma, Call of Dutyn pelaajamäärät…

07.10.2018 10:05 Muropaketin toimitus

Kuluneen viikon aikana on huhuttu muun muassa Cyberpunk 2077:n julkaisupäivästä, sekä PlayStationin nimimerkkien vaihtamisesta.

Takana on jälleen erittäin vilkas viikko pelimediassa. Kokosimme yhteen viikon suurimmat ja kiinnostavimmat uutiset.

Muropaketti selvittää: Pelaako vanhempia Call of Duty -pelejä enää kukaan?

Call of Duty: Black Ops 4:n julkaisun kynnyksellä selvitimme, kuinka paljon edelliset Call of Duty -pelit keräävät pelaajia PC:llä. Activisionin hittisarjan pelien elinkaari paljastui todella lyhyeksi.

Bensaa liekkeihin: Tällainen on jälleen uusi vihje Cyberpunk 2077:n ensi vuonna tapahtuvasta julkaisusta

Cyberpunk 2077:n julkaisuajankohtaa ei ole vielä paljastettu, mutta tuoreet vihjeet ja vuodot antavat peliä odottaville toivoa.

PlayStation-pelaajat voivat todennäköisesti pian vaihtaa nimimerkkinsä

Jos olet vuosia kärsinyt huonosti valitusta PlayStation-nimimerkistä, on ongelmaan pian luvassa helpotusta. Tuoreen huhun mukaan Sony tulee nimittäin viimeinkin sallimaan nimimerkkien vaihtamisen.

Näin Sekiro: Shadows Die Twice eroaa Dark Souls -pelisarjasta

FromSoftware on kertonut kiinnostavia ennakkotietoja tulevasta toimintapelistään Sekiro: Shadows Die Twice. Ensi vuonna ilmestyvällä pelillä on paljon yhteistä Dark Souls -sarjan kanssa, mutta studion tuttua pelityyliä myös uudistetaan tuntuvasti.

Red Dead Redemption 2 tulee sisältämään alkuperäisen Red Dead Redemptionin kartan kokonaisuudessaan

Myös Red Dead Redemption 2:sta tihkui tällä viikolla uutta tietoa. Rockstarin odotetun pelin kerrotaan sisältävän sarjan edellisen osan pelialueen kokonaisuudessaan.

Kehittäjät kertovat: Näin Call of Duty -pelien suosittu Zombies-pelimuoto sai alkunsa kymmenen vuotta sitten

Muropaketti kävi kuluneella viikolla myös haastattelemassa Call of Duty: Black Ops 4:n kehittäjiä. Pitkä haastattelu julkaistaan ensi viikolla, mutta jo nyt raportoimme, mitä pelisarjan pitkäaikainen suunnittelija kertoo Zombies-pelimuodon yllättävästä syntymästä.

Tällainen on Milla Jovovichin tähdittämä Monster Hunter -elokuva, joka perustuu suosittuun pelisarjaan

Myös peleihin perustuvien elokuvien rintamalla tapahtuu, sillä suosittuun Monster Hunter -sarjaan perustuvaa elokuvaa on alettu jo kuvaamaan. Elokuvan tarina ei kuitenkaan kuulosta olevan kovinkaan lähellä pelejä.

Muropaketin uusimmat