UUSIMMAT

Viikon peliuutiset: Paska pelileffa, virtuaalitissejä ja pyllyjä, Valven uusi peli, syöksykierteessä oleva ”hittipeli”…

26.05.2019 11:50 | Muropaketin toimitus

Kuluneella viikolla otsikoihin mahtuivat muun muassa näyttelijä Timothy Olyphantin kommentit vuoden 2007 Hitman-elokuvasta sekä modi, joka muuttaa Yakuza Kiwami 2:n hahmoja täysin alastomiksi.

Kerroimme myös kuinka Valve vahvisti kehittävänsä Dota Auto Chess -modin pohjalta itsenäistä pelijulkaisua. Sony kertoi, mitä AAA-luokan yksinoikeuspelejä nähdään vielä PlayStation 4:llä ja Apex Legendsin tilanne huononi jälleen. Muropaketin arvostelussa vilahti puolestaan Rage 2.

Agent 47:n näyttelijä Timothy Olyphant: ”Hitman-elokuva oli kasa paskaa”

Agent 47:ää vuonna 2007 ilmestyneessä Hitman-pelisarjan pohjalta luodussa elokuvassa näytellyt Timothy Olyphant on sanonut suorat sanat siitä, kuinka hyvänä tämä piti elokuvaa.

Tissejä ja pyllyjä: näin muutetaan Yakuza Kiwami 2:n hahmoja täysin alastomiksi

Kun peleistä ryhdytään puuhastelemaan erilaisia modeja, on täysin väistämätöntä, että eräs näistä keskittyy alastomuuteen. Yakuza Kiwami 2:n kohdalla on käynyt juuri näin.

Valve vahvisti kehittävänsä valtavaan suosioon nousseesta modipeli Dota Auto Chessistä itsenäisen pelijulkaisun

Valve on tiedottanut, että se on päässyt sopimukseen Dota 2:n alla toimineen Dota Auto Chess -modipelin kehittäjien kanssa. Nyt Dota Auto Chessin pohjalta on luvassa virallinen pelijulkaisu.

Sony vahvisti: Ainakin nämä huippupelit julkaistaan vielä PlayStation 4:lle

Vaikka PlayStation 5:n julkaisu lähenee vääjäämättä, nähdään PlayStation 4:llä vielä ainakin kolme odotettua yksinoikeuspeliä, jotka ovat Last of Us 2, Death Stranding, ja Ghost of Tsushima.

Apex Legendsin syöksykierre jatkuu – Tuotot laskivat jälleen

Apex Legends keräsi julkaisunsa aikaan alkuvuodesta valtavan pelaajaryntäyksen. Peli ei kuitenkaan ole onnistunut säilyttämään suosiotaan.

Muropaketin uusimmat