UUSIMMAT

Viikon peliuutiset: Pokémon GO:lla on jo miljardi latauskertaa, Diablo nettiselaimessa, testissä huippuluokan pelihiiri…

04.08.2019 08:51 | Muropaketin toimitus

Kuluneen viikon aikana kerroimme peliuutisissa muun muassa Pokémon GOn hurjista pelaajamääristä sekä Diablon nettiversiosta. 

Muropaketin testipenkissä nähtiin huippuluokan Logitech G502 Lightspeed -pelihiiri. Otsikkoihin mahtuivat myös kuinka Fortnite-tähti Ninja jätti Twitchin ja kuinka aivan liian kunnianhimoiselta kuulostanut battle royale -peli kuopattiin lopullisesta. Ensituntumissa käväisi The Outer Worlds.

Pokémon Go on ylittänyt mielettömän rajapyykin, paljastaa Nintendo

Nintendon mukaan Pokémon Go on kerännyt jo yli miljardi latauskertaa. Julkaisua seuranneiden vuosien aikana sitä on siis ladattu noin 250 miljoonaa kertaa vuodessa.

Valmistaudu, kuolevainen! Näin pelaat Diabloa nettiselaimella

Vuonna 1996 julkaistua hack’n’slash-peli Diabloa voi nyt näpytellä nettiselaimella.

Testi: Logitech G502 Lightspeed – Pätevä langaton hiiri, mikäli kukkaro kestää

Logitechin uusi G502 Lightspeed on valmistajan lupauksien mukaan loistava langaton hiiri kaikille aina peliharrastajista ammattilaispelaajille saakka. Suositun ja pidetyn Logitech G502 -pelihiiren ulkonäkö ja muotoilu on pyritty pitämään mahdollisimman ennallaan, mutta hiiren sisukset ja teknologia on pistetty uusiksi.

Tuhannen pelaajan battle royale -räiskintä hylättiin taloudellisten vaikeuksien vuoksi

Kunnianhimoinen Mavericks: Proving Grounds -peli on kuollut ja kuopattu kehittäjän ajauduttua selvitystilaan.

Fortnite-tähti Ninja jättää Twitchin – Nähdään jatkossa yksinoikeudella Microsoftin streamauspalvelu Mixerissä

Tyler ”Ninja” Blevins on solminut yksinoikeussopimuksen Microsoftin streamauspalvelu Mixerin kanssa. Näin ollen Ninjaa ei enää jatkossa nähdä Twitchissä.

Ensituntumat: The Outer Worlds tarjoaa Falloutin ystäville ihailtavan kieroa huumoria ja harvinaisen vapaat kädet

Obsidian Entertainmentin loppuvuodesta julkaistava The Outer Worlds maistuu hyvällä tapaa Falloutin oikealta perilliseltä, vaikka ydintuhoa ei tullutkaan.