Uusimmat

Viikon peliuutiset: Räiskintäpelihuhuja, julkaisupäiviä, pelistriimaajan käsittämätön palkkaus…

22.04.2018 09:42 Muropaketin toimitus

Kuluneella viikolla pelimaailmassa on kohistu muun muassa uusista Call of Duty ja Battlefield -huhuista.

Kokosimme alle viikon kiinnostavimmat ja suurimmat videopeliuutiset.

Huhu: Call of Duty: Black Ops 4 ei sisällä lainkaan yksinpelikampanjaa

Syksyllä ilmestyvän Call of Duty -pelin on julkistettu olevan odotettu Black Ops 4, mutta tuore huhu kertoo kummia pelin kehityksestä. Mikäli väitteet pitävät paikkansa, ei peliin tule lainkaan tarinallista yksinpeliä.

Huhu: DICE testaa parhaillaan tulevaan Battlefieldiin battle royale -moodia

Viikon toinen räiskintäpelihuhu koskee niin ikään syksyllä ilmestyvää uutta Battlefieldia. Pelisivuston väitteiden mukaan DICE testailee parhaillaan Fortniten jalanjäljissä Battlefield-sarjalle omaa battle royale -pelimuotoa.

Viimeinkin Helvettiin! – Karmivan Agonyn julkaisupäivä lyötiin lopulta lukkoon

Perjantaina paljastui vihdoin myös julkaisupäivä yhdelle vuoden erikoisimmista peleistä. Helvettiin sijoittuva kauhupeli Agony saapuu viimein markkinoille toukokuussa.

Dark Souls myöhästyy toukokuusta kesään Switchille

Dark Souls -pelin remasteroitu versio on kevään odotetuimpia julkaisuja myös Nintendo Switchillä, mutta nyt peliä on valitettavasti lykätty. Muille alustoille 25. toukokuuta ilmestyvä toimintaroolipeli saapuu Nintendolle vasta myöhemmin kesällä.

Konamin ja Euroopan jalkapalloliiton tiet eroavat: Pro Evolution Soccerissa ei jatkossa ole UEFA-lisenssiä

Urheilupelien maailmassa tapahtui viikolla merkittävä mullistus, kun Euroopan jalkapalloliitto ja Konami purkivat lisenssisopimuksensa. Käytännössä tämä tarkoittaa suuria muutoksia Pro Evolution Soccer -sarjan tuleville peleille.

Pelikehittäjä: “Maksoimme tuhansia striimaajalle joka oli täysin paska pelaamaan peliä”

Viikon erikoisimpia uutisia oli ehdottomasti avaruusräiskintä Everspacen kehittäjien paljastus, että pelin promootiossa maksettiin tolkuttomia summia pelistriimaajalle, joka ei ollut asiasta tippaakaan kiinnostunut ja pelasi umpisurkeasti.

Huomenna ilmestyvä God of War kipusi arvioissa PlayStation 4:n yksinoikeuspelien kärkeen

Odotettu uusi God of War -peli ilmestyi perjantaina, mutta se ehti tehdä pleikkarihistoriaa jo ennen julkaisuaan. Metacriticin pisteytyksessä pelin saamat arvosanat ovat nimittäin korkeammat kuin minkään muun PS4:n yksinoikeuspelin, yhtä lukuunottamatta.

Neljän videopelin loottiboksit todettiin Alankomaissa uhkapeliksi – Kehittäjiä uhataan sakoilla ja myyntikiellolla

Pelimaailmassa paljon puhuttaneet loottilaatikot olivat nekin tällä viikolla jälleen otsikoissa. Alankomaissa neljää videopeliä uhataan sakoilla tai jopa myyntikiellolla, ellei niiden loottiboksijärjestelmiin tehdä vaadittuja muutoksia.

Muropaketin uusimmat