Viikon peliuutiset: Remedyn Control, Watch Dogs Legionin ensituntumat, Spider-Manin GOTY…

01.09.2019 14:39 | Muropaketin toimitus

Kuluneella viikolla Remedy julkaisi vihdoin odotetun Controlin, joka keräsi täydet viisi tähteä Muropaketin arvostelussa. Pikatestasimme myös Ubisoftin tulevan Watch Dogs Legionin.

Peliuutisten saralla kerroimme myös Marvel’s Spider-Manin GOTY-versiosta ja kuinka Spyro the Dragon -kokoelma kääntyy uusille alustoille. Näimme myös toiminnantäyteistä Red Dead Redemption 2 -räiskintää.

Arvostelu: Control on viiden tähden täysosuma – Remedyn peliä ei malta millään laskea käsistään

Suomalaisstudio Remedy on ylittänyt itsensä! Tiivistunnelmainen Control on studion historian paras peli ja ylipäätään yksi parhaista tarinavetoisista toimintapeleistä aikoihin. Control tempaa mukaansa heti alkuminuuteista lähtien, eikä peliohjainta malta laskea käsistään edes lopputekstien rullatessa.

Ensituntumat: Watch Dogs Legionissa voit värvätä hakkeriksi kenen tahansa kadunkulkijan – ja homma tuntuu toimivan hyvin

Watch Dogs Legions on koko pelisarjan kunnianhimoisimmita peli. Määrättyjen päähenkilöiden sijaan DedSec-hakkeriyhteisöön voi värvätä kenet tahansa ja pelaaja voi halutessaan ohjata mitä tahansa pelimaailmasta löytyvää henkilöä. Pääsimme Gamescom 2019 -messuilla testaamaan Watch Dogs Legionia noin tunnin verran ja näkemään miten hurjalta kuulostava ominaisuus toimii käytännössä.

Hittipeli Marvel’s Spider-Manista tarjolla nyt kaikki laajennukset sisältävä GOTY-versio

Viime vuotisen Spider-Man -seikkailun saa nyt omakseen yhdessä paketissa ja alkuperäistä huokeampaan hintaan.

Kehuttu Spyro the Dragon -kokoelma saapuu uusille alustoille

Viime vuonna PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle julkaistu Spyro-pelipaketti julkaistaan uusille alustoille, kun klassiset tasohyppely- ja seikkailupelit rantautuvat viimeinkin myös PC:lle ja Nintendo Switchille.

Video: Red Dead Redemption 2 -pelaajan tulitaistelu on kuin paremmastakin toimintaelokuvasta

Reddit-käyttäjä Bigamaxx jakoi videon uskomattomasta taistelustaan Red Dead Redemption 2:n virkavaltaa vastaan.

 

Muropaketin uusimmat