Uusimmat

Viikon peliuutiset: Spider-Man -julkistus, Far Cry 5:n menestys, Fortniten mobiiliversio…

08.04.2018 08:04 Muropaketin toimitus

Viikon peliuutisissa ovat puhuttaneet muun muassa Insomniac Gamesin uuden Spider-Man -pelin julkaisupäivä, sekä kehutun Where the Water Tastes Like Wine -indiepelin floppaaminen.

Pääsiäisen jälkeinen viikko on ollut vilkas videopelien maailmassa. Kokosimme alle viikon suurimpia ja kiinnostavimpia peliuutisia.

Kuva: Sonyn uuden Spider-Man -pelin kansitaide ja julkaisupäivä paljastettiin

Insomniac Gamesin tuleva Marvel’s Spider-Man -toimintapeli kuuluu vuoden odotetuimpiin PlayStation 4 -julkaisuihin, ja nyt sillä on viimein myös virallinen ilmestymispäivä.

Viisi vuotta siinä meni, mutta nyt Lindsay Lohan on viimein hävinnyt GTA V -oikeusjuttunsa lopullisesti

Pitkän valitusprosessin jälkeen näyttelijä Lindsay Lohanin kanne Rockstar Gamesia vastaan on viimein hylätty. Kuuden tuomarin paneeli totesi yksinmielisesti, ettei GTA V -pelin sivuhahmo perustu tunnistettavasti Lohaniin.

Indiepeli on valtava riski: Palkintoja voittanut Where the Water Tastes Like Wine on ”taloudellinen katastrofi” kehittäjälle

Viikon ikävimpiin uutisiin kuuluu, että alkuvuodesta julkaistu indiepeli Where the Water Tastes Like Wine on osoittautumassa todelliseksi flopiksi, huolimatta hyvistä arvioista ja nimekkäistä tähdistä.

Far Cry 5 on menestys – murskasi edeltäjänsä julkaisuviikon myynneissä

Viime viikolla ilmestynyt Far Cry 5 on tehnyt pelisarjan parhaan julkaisuviikon myyntituloksen, ja siitä onkin muodostumassa Ubisoftille todellinen hittipeli.

Fortnite Mobile avattiin kaikille iOS-pelaajille – tarkista tuetut laitteet

Huippusuosittu battle royale -peli Fornite on lyhyen kokeiluajan jälkeen tuotu avoimeen jakeluun kaikille iOS-pelaajille.

Middle-earth: Shadow of Warista poistetaan mikromaksut ja loottiboksit

Ankaran kritiikkimyrskyn jälkeen Monolith Productions on päättänyt poistaa Middle-earth: Shadow of War -pelistään mikromaksujärjestelmän. Kehittäjien mukaan he huomasivat mikromaksujen tekevän hallaa pelissä keskeiselle Nemesis-järjestelmälle.

Bethesda-johtaja ei suostu kertomaan edes lapsilleen mitään The Elder Scrolls VI:sta

Edellisestä The Elder Scrolls -pelistä on jo niin monta vuotta, että sarjan seuraava osa tuntuu olevan vain ajan kysymys. Bethesda Game Studiosin johtaja Todd Howard ei kuitenkaan suostu paljastamaan edes omille lapsilleen mitään tulevasta pelistä.

Muropaketin uusimmat