Viikon uutuudet PlayStation Storessa: VR-seikkailua, ylistetty Civilization-peli ja 18 vuotta odotettu jatko-osa

19.11.2019 12:46 Muropaketin toimitus

Civilization VI:n odotettu konsolikäännös on yksi viikon suurimmista julkaisuista PlayStation 4:llä.

PlayStation Blog on jälleen listannut kaikki viikon uudet pelijulkaisut PlayStationin digitaalisessa pelikaupassa. Kokosimme alle kolme suurinta julkaisua, jotka kaikki saapuvat myyntiin tällä viikolla.

Golem (18.11.)

Jo eilen saapui uutta pelattavaa PlayStation VR:n omistajille. Highwire Gamesin pitkään kehittämä VR-seikkailu Golem vie pelaajan sadunomaiseen maailmaan ohjastamaan valtavaa kiviolentoa ja kamppailemaan vihollisia vastaan.

Alta näet Golemin julkaisutrailerin. Peli vaatii PlayStation VR:n sekä PlayStation Cameran toimiakseen.

Shenmue 3 (19.11.)

Tänään tiistaina on sen sijaan vuorossa jatko-osa, jota on odotettu 18 vuotta. Pelikehittäjä Yu Suzukin legendaarinen Shenmue-pelisarja saa viimein jatkoa Shenmue 3:ssa, joka jatkaa pelien tarinaa siitä, mihin se aikanaan vuonna 2001 jäi. Kung fu -taistelija Ryo Hazuki jatkaa siis viimeinkin kostoretkeään ja Phoenix Mirrorin mysteerin ratkaisemista.

Shenmue 3 ilmestyy myös PC:lle. Alta näet pelin julkaisutrailerin.

Civilization VI (22.11.)

Konsoleille ei ole pitkään aikaan julkaistu uutta Civilization-peliä, mutta nyt sellainen on luvassa. Vuonna 2016 PC:lle julkaistu Civilization VI saapuu nimittäin viimeinkin konsoleille, tietysti tuoreimpien päivitysten ja uusien kansakuntien tukemana. Myös Rise and Fall ja Gathering Storm -laajennukset ilmestyvät PlayStation 4:lle samalla kertaa, mutta ne myydään erillisessä yhteispaketissa.

Civilization VI ilmestyy perjantaina myös Xbox Onelle. Alta näet pelin uuden trailerin.