Viime vuonna ilmestynyt seikkailupeli ReCore saa parannellun version, joka päivittyy ilmaiseksi alkuperäisen omistajille

22.08.2017 22:05 | Muropaketin toimitus

Viime vuonna ilmestynyt ReCore saa ehostetun version, joka tarjotaan ilmaiseksi kaikille perusversion omistajille. Uusi versio tukee Xbox One X:ää, ja se lisätään Xbox Game Passin pelivalikoimaan jo syyskuussa.

Viime syksynä ilmestynyt ReCore ei saanyt yksinomaan ylistäviä arvioita, mutta nyt legendaarisen Capcom-suunnittelija Keiji Inafunen ideoima seikkailupeli ilmestyy uutena versiona, joka ei ole hinnalla pilattu. Eurogamer nimittäin raportoi jo viikonloppuna huhusta, jonka mukaan ReCoresta julkaistaan paranneltu Definitive Edition, ja Microsoft on sittemmin vahvistanut tiedon.

ReCore: Definitive Editionin kerrotaan sisältävän parannellut grafiikat, HDR-tuen ja Xbox One X -ominaisuudet, sekä uutta sisältöä, muun muassa uuden Eye of Obsidian -seikkailun. Lisäksi pelin kerrotaan maksavan vain 20 dollaria, eli vähemmän kuin alkuperäisen version.

ReCoren perusversion omistajat saavat lisäksi ladattua Definitive Editionin ilmaisena päivityksenä, kun se ilmestyy 29. elokuuta. Peli lisätään jo syyskuussa myös Xbox Game Pass -tilauspalvelun valikoimaan, joten palvelun käyttäjät pääsevät helposti kokeilemaan peliä.

Alta näet ReCore: Definitive Editionin tuoreen trailerin, sekä grafiikkavertailun, joka asettaa rinnakkain videomateriaalia pelin perusversiota ja Xbox One X -versiosta. Linkistä voit myös lukea Muropaketin arvion pelistä.

Arvostelu: ReCore – grindaa tiesi tähtiin