UUSIMMAT

Viraalihitti Wordlen kehittäjä ei aio jatkossakaan tuoda peliin mainoksia tai tehdä mitään käyttäjädatalla

07.01.2022 12:30 | Muropaketin toimitus

Suosituksi verkon ajanvietteeksi muodostunut Wordle on ja pysyy ilmaisena, sekä vapaana mainoksista, vakuuttelee kehittäjä.

Joulun tienoilla viraaliksi muodostunut selainpeli Wordle tarjoaa ilmaista ja mainoksista vapaata hupia myös jatkossa. Kuten Eurogamer kertoo, on pelin kehittäjä Josh Wardle kommentoinut ilmaispeliään tuoreessa haastattelussa.

”En ymmärrä miksei jokin voisi olla ihan vaan hauskaa”, Wardle kertoi. ”Minun ei ole pakko veloittaa rahaa tästä, ja mielelläni pitäisin sen ennallaan.”

Wordlessa on tavoitteena arvata viisikirjaiminen sana mahdollisimman vähillä yrityksillä. Sana vaihtuu joka päivä ja on sama kaikille käyttäjille.

Wordle on siis täysin ilmainen, eikä pelisivulla ole mainoksia. Haastattelussa Wardle kertoi myös, ettei hän tee mitään sivuston käyttäjädatalla. Ajatuksen Wordle-mobiilisovelluksesta hän tyrmää, sillä hän ei omien sanojensa mukaan luota niihin, eikä halua luoda sovellusta joka jatkuvasti vaatii huomiota.

”Pidän ajatuksesta, että teen jotain täysin vastakohtaista – miten olisi peli, joka tarkoituksella ei vaadi paljon huomiota?”

Wordlea pääset kokeilemaan linkin takaa.

Muropaketin uusimmat