Visuaalisesti huikea seikkailupeli Fe saapuu useille alustoille helmikuussa, eikä rankaise lompakkoa

12.01.2018 16:23 | Muropaketin toimitus

Viime vuonna julkistettu seikkailupeli Fe on saanut julkaisupäivän. Peli ilmestyy kaikille alustoille helmikuun puolivälissä.

Syksyn Gamescom-messuilla julkistettiin näyttävä metsäseikkailu Fe, joka julkaistaan Electronic Artsin uudessa EA Originals -sarjassa. Nyt peli on saanut virallisen julkaisupäivän.

Indiestudio Zoinkin kehittämä seikkailupeli ilmestyy 16. helmikuuta. Peli julkaistaan samalla kertaa PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, sekä Nintendo Switchille.

Visuaalisesti omaperäisessä seikkailupelissä pelaaja ohjastaa Fe-kettua, jonka tehtävänä on pelastaa metsä oudoilta Silent Ones -olennoilta. Fe voi hankkia apua laulamalla metsän olennoille ja saada heidän laulujaan oppimalla uusia kykyjä. Pelin kerrotaan myös tarjoavan erittäin vähän ohjeita, ja pelaajan täytyykin esimerkiksi tarkkailla luontoa ja metsän ekosysteemiä tajutakseen, kuinka päästä eteenpäin.

Eurogamerin mukaan Fe kustantaa ilmestyessään 19,99 dollaria. Tarkkaa eurohintaan ei ole paljastettu, mutta dollarihinnan perusteella on selvää, että Fe tulee olemaan huokea seikkailukokemus.

Alta näet pelin virallisen trailerin, ja aiemmin jaoimme myös viisi minuuttia pelikuvaa Festä.