UUSIMMAT

Vitsistä syntynyt latausruutusimulaattori on julkaistu ja kerää kiittäviä arvosanoja

24.07.2017 23:04 | Muropaketin toimitus

Loading Screen Simulator on nimensä mukaisesti latausruutusimulaattori, joka ei edes kerro pelaajalle, mitä hän on lataamassa.

Maailma on väärällään simulaattoripelejä huippusuositusta Farming Simulator -sarjasta aina rekkapeli Euro Truck Simulatoriin. Loading Screen Simulator, eli kirjaimellisesti latausruutusimulaattori, vaikuttaa kuitenkin päällisin puolin typerämmältä kuin mikään kilpailijansa.

Loading Screen Simulator kuulostaa vitsiltä, ja sitä se Kotakun mukaan alunperin olikin. Kävi kuitenkin niin, että peli keräsi tarpeeksi ääniä Steamin edesmenneessä Greenlight-palvelussa, ja nyt eriskummallinen indiepeli on julkaistu.

Ilmaisessa Loading Screen Simulatorissa pelaaja päästetään kikkailemaan tietokoneen käyttöjärjestelmällä samalla kun kone lataa suurta tiedostoa. Kotakun mukaan pelissä voi yrittää nopeuttaa latausta tai vain tappaa aikaa.

Pelaajat vaikuttavat ihastuneen omituiseen peliin, sillä se on reilussa viikossa kerännyt Steamissa noin 2600 arvostelua, joista 85% antaa pelille erittäin myönteisen arvosanan. Alta näet pelin Steam-trailerin.

Muropaketin uusimmat