UUSIMMAT

Voiko tämä mitenkään pitää paikkansa? Hideo Kojiman seuraava peli saattaa ilmestyä vain Xboxille, uskottelee tuore huhu

08.04.2021 19:01 | Muropaketin toimitus

Tuore huhu väittää, että Hideo Kojiman seuraava peli on Xbox-yksinoikeuspeli, jonka avulla Microsoft tavoittelee osuutta Japanin pelimarkkinoilta.

Hideo Kojima on eräs pelimaailman tunnetuista hahmoista, ja nyt väitetään, että Kojiman seuraava peli julkaistaan yksinoikeudella Xboxille. Väite pohjautuu arvostetun teknologiauutisia tuottavan Venture Beat -julkaisun lähteeseen, jonka mukaan Microsoft ei ole vielä tehnyt sopimusta Kojiman kanssa. Venture Beat -journalisti Jeff Grubb on kertonut, että tavoitteena on tuoda Xboxille näkyvyyttä Japanissa. Microsoftilla on ollut jo pitkään vaikeuksia tavoittaa japanilaisia kuluttajia.

“En voi vahvistaa, että sopimus Kojiman ja Xboxin välillä on lyöty lukkoon, mutta käsittääkseni Microsoftin suunnitelmissa on saada jalansijaa Japanin pelimarkkinoille”, Grubb kirjoitti.

Kojima Productions ei ole vielä julkistanut seuraavaa projektiaan, mutta on puhuttu, että se olisi tuleva PlayStation 5 -yksinoikeuspeli Abandoned. Grubb on kertonut, ettei Abandonedilla ole mitään tekemistä Kojiman kanssa.

Asiasta kertoo Comicbook-sivusto.