UUSIMMAT

Vuoden älyttömin pelihuhu: Uusi GTA-peli ilmestyy jo ensi vuonna, yksinoikeudella PlayStation 5:lle

16.04.2019 10:45 | Muropaketin toimitus

Grand Theft Auto V:n seuraaja ilmestyy vuoden 2020 joulumarkkinoille, mikäli tuoretta huhua on uskominen.

Rockstar Games julkaisi puolisen vuotta sitten odotetun Red Dead Redemption 2:n, mutta Grand Theft Auto -sarjassa on saatu odottaa seuraavaa peliä jo melkein kuusi vuotta. Tuoreen huhun mukaan GTA VI ei ilmestyisikään enää ollenkaan nykyisen sukupolven konsoleille, mutta sen julkaisu ei silti olisi kaukana.

ComicBook.comin mukaan nimettömänä pysyttelevä pelikehittäjä on vuotanut tiedon, että Grand Theft Auto VI ilmestyy vuoden 2020 lopulla. Lisäksi lähde väittää, että peli ilmestyy rajatulla yksinoikeudella PlayStation 5:lle, ja vasta kuukautta myöhemmin seuraavan sukupolven Xboxille.

Koska sen paremmin GTA VI:tta, PlayStation 5:ttä kuin uutta Xboxiakaan ei vielä ole julkistettu, kannattaa huhuun suhtautua erittäin suurella varauksella.

Rockstarin perustaja Dan Houser kommentoi myös viime vuonna, ettei uutta GTA-peliä olla julkaisemassa ”Trumpin aikakaudella”. Vaikka studio tuskin puhuisi uudesta GTA-pelistä vaikka se olisikin jo kehitteillä, viittaavat Houserin puheet pikemminkin siihen, ettei studiolla uskota uuden GTA-pelin mahdollisuuteen.

GTA Onlinen massiivinen menestys on myös vaikuttanut olennaisesti siihen, kuinka Rockstar Games julkaisee ja ylläpitää pelejään. Perinteistä GTA-peliä todennäköisempänä voi melkein pitää jonkinlaista verkkopohjaista GTA-peliä, joka perustuisi games as service -pelimuotoon.

Jäämme kuitenkin odottamaan mielenkiinnolla, osoittautuuko mikään osa huhusta todeksi. Sitä odotellessa voi lukea alta toimittajamme viime vuotiset arvaukset siitä, millainen GTA VI voisi olla.

Grand Theft Auto V on maailman menestyneimpiä pelejä – nyt ennustamme, millainen GTA VI:sta tulee

Muropaketin uusimmat