UUSIMMAT

Warhammer-pelien tulvalle ei löydy loppua – kaksi uutukaista tarjoilevat avaruussotaa ja taktista fantasiakamppailua

07.04.2021 10:42 | Muropaketin toimitus

Toukokuussa ilmestyy uudet pelit Warhammerin molemmille aikakausille.

Eipä ole kauan siitä, kun kerroimme juuri ilmestyneestä Warhammer 40K: Dakka Squadronista sekä kesällä ilmestyvästä Necromunda: Hired Gun -räiskintäpelistä. Warhammerin maailmassa ei kuitenkaan jarruja tunneta, sillä vielä jälkimmäistä aiemmin on markkinoille saapumassa peräti kaksi uutta Warhammer-peliä.

PC Gamer kertoo ensinnäkin, että Warhammerin fantasiamaailmaan sijoittuva Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground ilmestyy 27. toukokuuta. Storm Ground tarjoilee Heroes of Might & Magic -tyylistä taktista taistelua, ei-lineaarisen kampanjan ja kaksintaistelut mahdollistavat verkkopelin. Peli ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille.

Lisäksi PC Gamer kertoo, että toukokuussa näkee päivänvalon myös Warhammer 40K: Battlesector, joka sijoittuu nimensä mukaisesti Warhammerin futuristisempaan aikaan. PC:lle ilmestyvä vuoropohjainen strategiapeli lupaa eeppisen yksinpelikampanjan, moninpelin sekä runsaan arsenaalin Warhammerin maailmasta tuttuja yksiköitä. Pelin tarkka julkaisupäivä ei vielä ole tiedossa.

Alta näet Warhammer Age of Sigmar: Storm Groundin sekä Warhammer 40K: Battlesectorin trailerit.