Warhammer: Vermintide 2:n myyntimenestys jatkuu – Konsoliversioiden beta-testi tulossa

13.04.2018 10:52 Muropaketin toimitus

Warhammer: Vermintide 2 on myynyt reilussa kuukaudessa jo yli miljoona kappaletta, vaikka peli on julkaistu toistaiseksi vain PC:lle.

Fatshark-studion toimintapeli Warhammer: Vermintide 2 ilmestyi vasta maaliskuun alussa, mutta peli on jo nyt nousemassa varmuudella edeltäjäänsä paljon suuremmaksi menestykseksi. Siinä missä Warhammer: End Times – Vermintidella (2015) kesti puoli vuotta päästä puolen miljoonan kappalemyyntiin, on Vermintide myynyt yli miljoona kappaletta jo reilun kuukauden ajassa.

”Olemme aidosti liikuttuneita Warhammer: Vermintide 2:n saamasta vastaanotosta ympäri maailmaa”, kommentoi studion toimitusjohtaja Martin Wahlund Video Gamerin mukaan. ”Saavutimme puoli miljoonaa kappaletta ensimmäisen viikon aikana, ja miljoonan jo viiden viikon sisään, mikä on paljon nopeammin kuin olisimme ikinä odottaneet.”

Vermintide 2 on saanut pääasiassa positiivisen vastaanoton pelimediassa. Metacriticissä toistaiseksi vain PC:lle ilmestyneen pelin keskiarvo on 81.

Kehuttu toimintapeli on tulossa myöhemmin tänä vuonna myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, ja Video Gamer tietää myös kertoa, että konsoleilla tullaan järjestämään beta-testaus ”pian”. Jää nähtäväksi, onko kyseessä avoin vain suljettu beta.

Alta voit lukea Muropaketin arvion pelistä:

Arvostelu: Warhammer: Vermintide 2 luottaa liikaa toistoon ja pihtaa tarinassa