UUSIMMAT

Watch Dogs Legion jää vielä toistaiseksi yksinpeliksi, kun peliin luvattu moninpeli myöhästyy

27.11.2020 10:30 | Muropaketin toimitus

Ubisoft on ilmoittanut siirtäneensä alkujaan joulukuulle tarkoitetun Watch Dogs Legionin moninpelitilan suosiolla ensi vuoteen.

Yhtiö tiedotti asiasta kotisivuillaan, jossa studio kertoi keskittyvänsä ensisijaisesti liiskaamaan pelissä lymyilevät bugit ja korjaamaan suorituskykyä piinanneet ongelmat ennen kuin he siirtävät katseensa taas moninpelipuoleen.

Moninpelin on luvattu tarjoavan 2-4 pelaajalle vapaata samoilua pelin digitaalisessa Lontoossa sekä PvP-haasteita. Näiden ohella tarjolla on myös kahdeksan pelaajan Spiderbot Arena, jossa keskenään taistellaan pelistä tutuilla hämähäkkiroboilla.

Moniin peliä vaivanneisiin bugeihin on lukeutunut muun muassa monien pelaajien – mukaan lukien ainakin kahden Muropaketin toimituksen jäsenen – kohtaamat ongelmat tallennusten kanssa, jolloin pelin eteneminen ei ole tallentunut normaalisti ja peliaikaa on kulunut hukkaan pahimmillaan useita tunteja.

Peli saikin tällä viikolla uuden päivityksen, joka lisää peliin manuaalisen tallennusmahdollisuuden sekä parantaa konsoliversioiden vakautta.