UUSIMMAT

The Witcher -pomo listasi parhaat PlayStation 4 -pelit

22.11.2017 17:15 | Muropaketin toimitus

The Witcher -peleistä tunnetun CD Projekt Redin johtaja Adam Badowski nimesi PlayStation 4 -pelien suosikkinsa. Hänen listansa painottaa niitä pelejä, joita juuri äskettäin isäksi tullut pelaaja ehtii pelata.

PlayStation Blogissa julkaistaan artikkelisarjaa, jossa tunnetut pelikehittäjät nimeävät suosikkipelejään PlayStation 4:llä. Tuoreessa päivityksessä The Witcher -peleistä tunnetun CD Projekt Redin johtaja Adam Badowski kertoo, mitkä kymmenen peliä ovat hänen suosikkinsa Sonyn konsolilla.

Tekstissään Badowski kertoo painottavansa kahta asiaa. Hän kertoo saaneensa äsken ensimmäisen lapsensa, jonka myötä pelaamiselle on vähemmän aikaa, joten hän korostaa listalla pelejä, jotka ovat joustavia ajankäytön suhteen. Lisäksi hän painottaa tarinankerrontaa, josta myös The Witcher -sarja on saanut runsaasti kehuja.

Yksi Badowskin liputtamista peleistä on Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (2015), jota hän kehuu erityisesti joustavasta pelityylistä: voit hoitaa tehtävät aseet paukkuen tai valita hiiviskelyvaihtoehdon. Hän ylistää lisäksi Ratchet & Clankia (2016) perheystävällisenä ja kauniina pelinä, sekä toimintapeli Bloodbornea (2015) todellisesta haasteesta ja H.P. Lovecraftin innoittamista teemoista.

Lisäksi Badowski mainitsee listallaan myös indiepeli Darkest Dungeonin (2016), jota hän kehuu ”loistavaksi roolipeliksi”. Koko listan näet PlayStation Blogista.

Pari päivää sitten kerroimme CD Projekt Redin ottaneen kantaa pelimaailmassa vellovaan kohuun mikromaksuista. Parhaillaan Cyberpunk 2077 -peliä kehittävä studio kertoo, että pelaajat saavat jatkossakin ”sen mistä maksavat” ja kuvailee myös ”jättävänsä ahneuden muille”.