Uusimmat

Wolfenstein II: The New Colossus saapuu Nintendo Switchille tavalla, joka tuskin kaikkia miellyttää

24.04.2018 08:54 Muropaketin toimitus

Viime vuoden kehutuimpiin peleihin kuulunut räiskintä Wolfenstein II: The New Colossus saapuu Nintendo Switchille, mutta vaikuttaa siltä, että peli on joka tapauksessa pakko ladata konsolille.

Reilu vuosi sitten ilmestyneen Nintendo Switchin kehnoimpia puolia on tallennustilan erittäin rajattu määrä, ja MicroSD-kortti on melkeinpä pakkohankinta Switch-pelaajille. Rajatun tilan vuoksi monet pelaajat saattavat suosia fyysisiä pelikasetteja, jotka eivät tietenkään vie yhtä paljon tilaa konsolilta kuin digitaaliset pelilataukset.

Kaikkien pelien kohdalla ei kuitenkaan edes fyysisen kappaleen ostamisesta ole hyötyä, ja tuleva Wolfenstein II: The New Colossus -räiskintäpeli näyttää olevan yksi näistä. Game Fragger kertoo, että Wolfensteinin pelikotelosta on ilmestynyt kuva verkkokauppa Amazoniin, ja kotelon kannessa on varoitus siitä, että peli ”vaatii internet-latauksen” ja ”saattaa vaatia MicroSD-kortin”.

Kun Switch-pelit edellyttävät verkkolatausta ja MicroSD-korttia, se tarkoittaa yleensä, että mukana tulee ladattavaa lisäsisältöä tai että koko peli täytyy joka tapauksessa asentaa konsolille. Esimerkiksi Bayonetta-pelien yhteisboksi sisältää ensimmäisen pelin ainoastaan digitaalisena latauksena. Ellei siis Wolfensteinin mukana tulee ladattavaa lisäsisältöä, näyttää siltä, että peli täytyy ladata konsolin kovalevylle fyysisestä julkaisusta huolimatta.

Vaikka Wolfenstein II:ta varmaankin muokataan Switch-versiota varten kevyemmäksi, tulee pelilataus varmasti olemaan kookas. Esimerkiksi PlayStation 4:llä viime vuoden räiskintähitti ahmii lähes 48 gigaa kovalevytilaa.

Alta voit lukea viime vuotisen arviomme Wolfenstein II: The New Colossus -pelistä, joka sai kriitikoltamme valtavasti kehuja osakseen.

Arvostelu: Wolfenstein II: The New Colossus on yksi vuoden parhaista räiskintäpeleistä

Muropaketin uusimmat