UUSIMMAT

World of Warcraft Classic avautui viikko sitten – ensimmäinen pelaaja saavutti tasokaton viidessä päivässä

03.09.2019 11:00 | Muropaketin toimitus | 1

Blizzardin ilmiömäinen World of Warcraft -verkkoroolipeli käynnistyi uudelleen viikko sitten retroversiona, mutta ainakin yksi pelaaja on jo peitonnut senkin.

Vuonna 2004 ilmestynyt World of Warcraft on vuosien varrella kasvanut useiden laajennusten voimin ja muuttunut paljon alkuperäistä laajemmaksi peliksi. Viime viikon alussa 26. elokuuta pelistä julkaistiin kuitenkin retrohenkinen World of Warcraft Classic -versio, joka päästää pelaajat aloittamaan fantasiaropen puhtaalta pöydältä, aivan kuin vuonna 2004.

Classicin tasokatoksi on määritetty 60, ja vaikka monilla pelaajilla kestää vielä kuukausimääriä tuon rajapyykin saavuttamiseen, nousi yksi pelaaja tasolle 60 vain muutamassa päivässä. Rock Paper Shotgunin mukaan pelistreamaaja Jokerd nousi 60-tasolle perjantai-iltana, WoW Classicin ensimmäisenä pelaajana.

Huomiota on herättänyt 22-vuotiaan maltalaispelaajan käyttämä taktiikka: tehtävien suorittamisen sijaan Jokerd nimittäin grindasi hahmonsa 60-tasolle tappamalla villisikoja, karhuja, luurankoja ja muita kevyitä vastuksia.

Jokerdin voitokkaan streamin voi katsoa Twitchistä. Saavutuksensa jälkeen pelaaja on tiettävästi jättänyt WoW Classicin rauhaan.

Keskustelu

Jokerd is World First lvl 60 World of Warcraft Classic Clip from last moments

Muropaketin uusimmat