UUSIMMAT

World War Z -pelistä on kasvamassa yllättäen hitti – Jo yli kaksi miljoonaa myytyä kopiota

22.05.2019 18:39 | Muropaketin toimitus

Kriitikoilta kädenlämpöisen vastaanoton saaneesta World War Z:sta on kasvamassa yllättäen hittipeli. Tähän mennessä zombiräiskintää on myyty yli kahden miljoonan kopion edestä.

Saber Interactiven ja Focus Homen tuotos rikkoi miljoonan myydyn kopion rajapyykin vain viikko julkaisunsa jälkeen. Vaikka myyntitahti on sittemmin hieman hidastunut, on kaksi miljoonaa myytyä kopiota silti varsin hyvä saavutus. Juhlan kunniaksi kehittäjät ovat julkaisseet World War Z:lle uuden trailerin, joka on nähtävissä tekstin alla.

Myös World War Z:n oikeudet omistava Paramount Pictures on myyntimääriin tyytyväinen, kertoo DualShockers. ”World War Z:sta on tullut nopeasti yksi parhaiten menestyneistä peleistämme. Pelissä yhdistyvät loistava co-op-toiminta ja rakastettu World War Z -sarja”, totesi Paramount Picturesin Josh Austin.

Muropaketin arvostelussa World War Z keräsi kolme tähteä viidestä ja saatesanat ”World War Z on aivotonta zombiräiskintää, joka onnistuu kuitenkin viihdyttämään kohtuullisen hyvin.”   Metacriticissä World War Z:n PC-version arvosanaksi on kertynyt 71 pistettä.