UUSIMMAT

Wu-Tang Clan työstää uutta peliä, edellisestä sen nimeä kantavasta julkaisusta ei pitänyt edes bändi: ”Se on paska peli”

25.10.2021 17:23 | Muropaketin toimitus

Uusi Wu-Tang Clan -peli on kehitystyön alla.

Räppiryhmittymä Wu-Tang Clan haluaa jälleen kerran muuttua videopelihahmoiksi, uutisoi Gamerant-sivusto. Uuden pelin sanotaan olevan kuin Minecraft Dungeons, mutta Wu-Tang Clan -fantasiaotteella. Pelin kehityksen on vahvistanut kaksi pitkän linjan toimittajaa, Jeff Grubb ja Jez Corden.

Yli 20 vuotta sitten tuli saataville taistelupeli Wu-Tang: Shaolin Style, joka ei ollut edes ryhmän mielestä hyvä julkaisu.

“Shaolin Style on silkkaa roskaa, sillä se julkaistiin aivan liian nopeasti. Se on paska peli”, sanoi Method Man.

Uusi Wu-Tang Clan -peli on kolmannesta persoonasta kuvattu toimintaroolipeli. Sen luvataan olevan melee-taistelupeli, joka tarjoaa pelattavaa kymmeniksi tunneiksi. Wu-Tang Clan tuottaa peliin musiikin.

Project Shaolin -projektinimellä kulkevaa peliä kehittää Brass Lion Entertainment -yhtiö. Tuore studio sanoi keskittyvänsä fiktiivisiin maailmoihin, joissa näkyy marginalisoituja ihmisryhmiä, näiden kulttuuria ja tarinoita. Studion perustajat ovat työskennelleet Mass Effect 3:n, Sleeping Dogin, Skyrimin ja Fallout 3:n parissa.

Uuden pelin kerrottiin olevan Microsoftin tukema, joten se saattaa tulla saataville vain PC:lle ja Xboxille. Project Shaolin ei ole ensimmäistä kertaa otsikoissa, sillä peli vilahti syyskuussa Nvidia GeForce Now -palvelusta vuotaneissa tiedoissa.

Pelin kehityksen sanotaan olevan alkutekijöissään.