UUSIMMAT

Xbox Game Pass paljasti jättisuosion saavuttaneen Fall Guysin saapuvan palveluunsa – kunnes kehittäjät kumosivat väitteen

21.01.2021 11:25 | Muropaketin toimitus

Fall Guys valloitti viime syksyllä PlayStation 4 – ja PC-pelaajien sydämet, minkä jälkeen peliä on odotettu kuumeisesti myös Xbox-konsoleille.

Ensimmäinen toivonkipinä saatiin viime viikolla, kun Xboxin ja Fall Guysin Twitter-tilit kävivät keskenään leikkimielistä keskustelua. Muutama päivä sitten monien toiveet tuntuivat saavan varmistuksen, kun Xbox Game Passin virallinen Twitter-tili paljasti Fall Guysin olevan tulossa palveluun.

Kunnes kehittäjät itse sekä pelin julkaisija Devolver saapuivat kumoamaan väitteen. Joten ota tästä nyt selvää.

Toisaalta vastaavanlainen sekaannus tapahtui noin vuosi sitten myös Controlin kanssa, kun Xbox paljasti Remedyn uutukaisen saapuvan Xbox Game Passiin. Tuolloin Remedy niin ikään kielsi asian. Vuotta myöhemmin Control saapui kuitenkin tällä viikolla Xbox Game Passiin.

Innokkaimmat fanit elättelevätkin toiveita, että Fall Guysin kohdalla olisi käynyt vastaavanlainen ennenaikainen julkistus ja peli on tosiaan tulossa Xbox-konsoleille aikanaan. Studion virallisen kommentin perusteella henkeään ei kannata kuitenkaan vielä alkaa pidätellä.