Xbox-konsoleiden ennakkomyynti oli menestys – tosin täysin väärälle konsolille

23.09.2020 10:07 | Muropaketin toimitus

Microsoft käynnisti eilen luvatusti yhtiön seuraavan sukupolven Xbox Series X – ja Xbox Series S -konsoleiden ennakkomyynnin, mikä on osoittautunut menestykseksi – Xbox One X:lle.

Amazon-verkkokaupan parhaiten nousseiden tuotteiden joukkoon on nimittäin kivunnut Xbox One X -konsoli, jonka myyntisija kasvoi parhaimmillaan huikeat 747 %. Alkujaan myydyimpien tuotteiden sijalla 2 804 ollut konsoli oli eilisen ennakkomyynnin jälkeen noussut sijalle 331.

Toki konsoli on saattanut saada vain uuden nosteen kiitos alkuviikkoisen Bethesda-uutisen, mutta todennäköisempi vaihtoehto on se, että Microsoftin seuraavan sukupolven Xbox Series X -konsolia ostamaan lähteneet ovat vahingossa päätyneet valitsemaan ostoskoriinsa nykyisen Xbox One X -konsolin. Jos näin on, todistaa tämä konkreettisesti monien nostaman väitteen siitä, että Microsoftin konsoleiden nimet ovat liian sekavat.

Onneksi myös seuraavan sukupolven mallien myynti sujui ilmeisen menestyksekkäästi, sillä Xboxin virallinen Twitter-tili ilmoitti Xbox Series X:n ja Xbox Series S:n kysynnän olleen ”ennätyksellisen” suuri.

Valitettavasti konsolia edelleen kärkkyville samasta viestistä on luettavissa rivien välistä, ettei konsolia tuoda enää enempää ennakkomyyntiin, vaan seuraava satsi nähdään sitten konsoleiden virallisessa julkaisussa, 10. marraskuuta.

Lue myös: Microsoft osti muun muassa Fallouteista ja The Elder Scrollseista tutun Bethesdan sekä muut ZeniMaxin studiot

Muropaketin uusimmat