Xbox Liven seuraavat ilmaispelit julkistettu – mukana ”keskustelusimulaattori” ja ensimmäisen Xboxin kulttipeli

27.05.2020 14:04 | Muropaketin toimitus

Kesäkuu tuo tullessaan neljä uutta Games with Gold -peliä Xbox-pelaajien iloksi.

Xbox on julkistanut Xbox Liven kultajäsenten ilmaispelit seuraavalle kuukaudelle. Mukana on tällä kertaa myös vahvistus ensimmäisen Xbox-konsolin aikakaudelta, nimittäin Pandemic Studiosin vuoden 2005 leikkisä räiskintäpeli Destroy All Humans.

Ilmaispelinä jaettavaa versiota ei pidä sekoittaa Destroy All Humansin remakeen, joka saapuu useille alustoille heinäkuussa. Pelistä julkaistiin hiljattain myös uusi traileri.

Muut kesäkuun ilmaispelit ovat tasohyppely Shantae and the Pirate’s Curse, shoot ’em up -tyylinen räiskintä Sine Mora, sekä vasta alkuvuodesta ilmestynyt Coffee Talk, joka erottuu todellakin joukosta. Coffee Talkia on kuvailtu ”keskustelusimulaattoriksi”, jossa pelaaja ohjastaa kahvilan baristaa. Rauhallisessa pelissä käydään pitkiä keskusteluja asiakkaiden kanssa ja uppoudutaan heidän elämänsä tarinoihin.

Alla olevalta videolta näet kesäkuun Games with Gold -pelien esittelyt ja päivämäärät. Kaikki pelit ovat ilmaisia Xbox Liven kultajäsenille ja Xbox Game Pass Ultimaten tilaajille, ja kun pelit on kerran lunastanut, voi niitä pelata aina kun jäsenyys on voimassa.