Xbox on odotetun Battlefield 2042 -räiskinnän virallinen konsoli

30.06.2021 10:25 | Muropaketin toimitus

DICE ja EA ovat paljastaneet yhteistyöstä Microsoftin kanssa, jonka myötä Xbox Series X/S ovat tulevan Battlefield 2042:n viralliset konsolit.

Muun muassa GameSpotin saaman tiedotteen mukaan Microsoftin uudet konsolit on valittu viralliseksi kumppaniksi, jotta ”Battlefield-sarjan seuraavasta osasta varmistettaisiin pelisarjan paras koskaan”. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan tiedossa, miten tuleva räiskintäpeli hyödyntää Xbox Series X/S:n tehoja tai mitä tämä tarkoittaa PlayStationin omistajille.

Julkaisija paljasti samassa yhteydessä myös liudan muita yhteistöitä muun muassa Nvidian, Logitechin, Polarisin ja WD_BLACKin kanssa, joiden avulla pelistä on niin ikään pyritty tekemään pelaajien kannalta paras mahdollinen kokemus niin PC:llä kuin konsoleilla.

Kyseessä voi olla pelkkää mainospuhetta tai sitten kehittäjät kehittävät pelin konsoliversiota varta vasten Xbox Series X:n speksejä ajatellen. Xbox-pelaajat saattavat saada myös joitain yksinoikeudella saapuvaa sisältöä, mutta tämä on toistaiseksi pelkkää spekulaatiota.

Battlefield 2042 julkaistaan PC:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Series X/S:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 22. lokakuuta.