Xbox-pomo hehkutti Controlin saapuvan Xbox Game Passiin – Remedy kiirehti väliin ja torppasi väitteen

06.12.2019 13:05 | Muropaketin toimitus

Xbox-pomo Phil Spencer puhui eilen ohi suunsa Mixerin Extra Life -lähetyksessä, kun hän paljasti Controlin saapuvan Xbox Game Passiin.

Kun Spencer kertoi omista kuluneen vuoden pelisuosikeistaan 343 Industriesille, hän totesi Controlin olleen erittäin hyvä. ”Control ei saavuttanut tarpeeksi pelaajia, joten olen onnellinen sen saapuessa Xbox Game Passiin, jolloin entistä useampi pelaaja pääsee kokemaan sen.”

Controlin saapumista Xbox Game Passiin on uumoiltu pelaajayhteisöissä jo pitkään, sillä Remedy ja Microsoft ovat tehneet vuosien varrella tiivistä yhteistyötä. Peli ei kuitenkaan ilmeisesti ole saapumassa Game Passiin ihan lähiaikoina, sillä Remedy tiedotti heti streamin jälkeen Twitterissä, ettei tieto pelin laajentumisesta Game Passiin pidä paikkaansa ainakaan toistaiseksi.

Lienee todennäköistä, että peli ilmestyy kuin ilmestyykin Xbox Game Passiin myöhemmin, mutta Remedy haluaa ottaa vielä kaiken irti joulusesongin myynneistä. Mikäli pelaajat jäävät odottamaan Controlin saapumista kuukausimaksulliseen Xbox Game Passiin, he tuskin ostavat peliä kokohintaisena.