UUSIMMAT

Xbox-pomo kertoo mietteensä mullistavasta DualSense-ohjaimesta: ”Kunnioitan sitä, mitä he tekivät ohjaimella”

26.11.2020 11:29 | Muropaketin toimitus

Xbox-pomo Phil Spencer on päässyt hypistelemään Sonyn uutta DualSense-ohjainta ja on sanojensa mukaan ollut varsin vakuuttunut näkemästään.

The Vergelle antamassaan haastattelussa Spencer puhui innostuksestaan DualSenseä kohtaan ja sanoi nostavansa hattua Sonyn työlle ohjaimen parissa. Eritoten hän korostaa sen vaikutuksista kehitykselle ja innovoinnille yleisesti:

”Mielestäni kaikkien meidän alalla olevien pitäisi oppia toisilta ja innovaatioista, jotka vievät meitä eteenpäin. Oli se sitten Game Passin kaltainen jakelutapa, tai [DualSensen] ohjainteknologia, tai Wii aikoinaan, jolla oli selkeästi vaikutuksia meidän Kinectiin ja Sonyn Moveen.”

Spencerin mukaan vastaavista innovaatioista pitäisi ottaa opiksi ja viedä niitä eteenpäin. Sekä tietenkin katsoa mielenkiinnolla, mitkä asiat lopulta muuttuvat myös pelaajien osalta osaksi uutta standardia.

Mielenkiintoisena pikkuhavaintona hän mainitsee myös Microsoftin pitävän silmänsä auki kaikkia uusia ajatuksia ja ideoita kohtaan ja lisää muutamien esimerkkien perään myös VR:n, jota yhtiö ei ole järin aktiivisesti lähtenyt kehittämään kilpailijastaan huolimatta.

Muropaketin uusimmat