Xbox-pomo vihjailee potentiaalisia pelejä nostettavaksi Activision Blizzardin katalogista

21.01.2022 09:22 Muropaketin toimitus

Phil Spencer on nostanut tuoreessa haastattelussa joitain potentiaalisia uudelleenherätyksiä esille Activision Blizzardin pelivalikoimasta.

Microsoft yllätti kaikki alkuviikolla tehdyllä julkistuksella, jossa yhtiö kertoi ostavansa Activision Blizzardin. Xbox-pomo Spencer on sittemmin antanut haastatteluja eri medioille ja paljastanut joitain vinkkejä, mitä yhdistymisen jälkeen yhtiön omilta studioilta voidaan odottaa.

”Katsoin heidän omistamiaan IP:tä, ja siis haloo! King’s Quest, Guitar Hero… Ja minun pitäisi tietää tämä, mutta luulen heidän omistavan myös HeXenin”, Spencer luettelee Washington Postin haastattelussa.

Nämä eivät suinkaan ole vahvistuksia siitä, että jokainen mainittu peli saa uusioversion tai kokonaan uuden pelin Activision Blizzard -kaupan suljettua, mutta Spencer on ehdottomasti halukas tuomaan vanhoja pelisarjoja takaisin nykypelaajille.

”Toivon, että pystymme työskentelemään heidän kanssaan kaupan jälkeen ja varmistamaan, että heillä on resursseja kehittää pelejä sarjoista, joita rakastin omassa lapsuudessa ja tiimit haluavat saada itselleen”, Spencer toteaa.

Activision Blizzardin omistukseen lukeutuu myös muun muassa Spyro the Dragon, kaikki Sierra-pelit ja The Lost Vikings.