Xbox Series X -jääkaappi muuttui meemistä todeksi – ja nyt Snoop Doggillakin on omansa

26.10.2020 08:00 | Muropaketin toimitus

Microsoft on todistanut tämän vuoden aikana ottaneensa someviestinnän haltuun kujeilevalla tavalla, minkä yhtiön tuorein tempaus jälleen todistaa.

Xbox Series X:n muotoilun julkistuksen yhteydessä konsoli herätti paljon huomiota maailmalla sen poikkeavasta muotoilustaan, jota verrattiin muun muassa jääkaappiin. Microsoft ei ole halunnut jättää meemiä siihen, vaan nyt yhtiö on tehnyt ja lähettänyt oikeita Xbox Series X -jääkaappeja muutamille vaikuttajille.

Yksi näistä on räppäri Snoop Dogg, joka julkaisi alla olevan videon omalla Instagram-tilillään ennen kuin viesti poistettiin. Video kerettiin kuitenkin nappaamaan talteen, ja “alkuperäiselle Xboxin OG:lle” lähetetyn jääkaapin sisällä näytti olevan myös juotavaa, Xbox-kakku sekä itse konsoli.

Toinen jääkaapin saanut vaikuttaja on YouTube-tähti iJustine julkaisi kattavamman unboxing-videon jääkaapista, mutta hänen kappaleensa sisällä ei ollut aivan samanlaista tarjontaa. Video esittelee tosin tarkemmin jääkaappiin kustomoituja ääni- ja valoefektejä, jotka lainaavat ilmeensä varsinaiselta konsolilta.

Xbox Series -konsolit julkaistaan 10. marraskuuta.

Muropaketin uusimmat