Xbox Series X myy reippaammin kuin mikään aiempi Xbox-konsoli

11.01.2022 15:26 | Muropaketin toimitus

Xbox-pomo Phil Spencer on paljastanut, että Microsoftin uusimmalla konsolilla menee lujaa.

Microsoft ei ole enää vähään aikaan julkistanut virallisia myyntilukuja konsoleistaan, mutta nyt on sentään jotakin tietoa tarjolla Xbox Series X:n menestyksestä. Comic Book kertoo, että tuoreessa haastattelussa Xbox-johtaja Phil Spencer on paljastanut uutukaisen myyneen nopeammin kuin yksikään aiempi Xbox-konsoli.

Spencerin mukaan myyntiluvuissa lasketaan sekä tehokkaampi X-malli että huokeampi S-malli. Tosin näin on ollut tapana aiemmillakin sukupolvilla, esimerkiksi PlayStation 4:n myyntilukuihin on tyypillisesti laskettu mukaan kaikki versiot mitä konsolista julkaistiin.

LUE MYÖS: Testi | Xbox Series X on Microsoftilta vaikuttava taidonnäyte – Aikaisemmat Xbox-konsolit voi nyt kantaa kirpputorille

Tarkkoja myyntilukuja Phil Spencer ei vieläkään paljasta, mutta nopea myyntitulos lupaa varmasti hyvää sekä Xbox-alustojen tulevaisuudelle että Xbox-pelaajille. Tällä hetkellä Spencerin mukaan on lähinnä ongelmana, että kysyntä ylittää tarjonnan.

Xbox Series -konsolien kilpailijaa PlayStation 5:ttä on puolestaan myyty tähän mennessä yli 13 miljoonaa kappaletta. PS5 johtaa todennäköisesti kaksikon välistä myyntikilpailua.