UUSIMMAT

Xbox Series X:n ja S:n sekä Xbox Game Passin voi hankkia Suomessa yhtä kuukausimaksua vastaan – Näin paljon palvelu maksaa

21.09.2020 19:10 | Muropaketin toimitus

Xbox Series X ja S -konsolit saapuvat pian Suomeen ja muualle maailmaan. Konsolit voi hankkia myös kuukausimaksullisen Xbox All Access -palvelun avulla. 

Xbox Series X maksaa Suomessa kertamaksulla 509,99 euroa, ja tehoiltaan vaimeamman Xbox Series S:n saa itselleen hintaan 309,99 euroa.

Lisäksi tarjolla on erityinen kuukausimaksullinen Xbox All Access -paketti, johon kuuluvat pelikonsolin lisäksi Xbox Game Pass -tilaus sekä Xbox Live -tilaus, ja niiden mukana valtava kokoelma pelejä pelattavaksi pelkkää kuukausimaksua vastaan.

Suomessa Xbox Series S -konsolin sisältävä paketti maksaa 24,99 euroa kuukaudessa ja Xbox Series X:n sisältävä paketti 33,99 euroa kuukaudessa. Palveluun sitoudutaan kahdeksi vuodeksi, eikä sen hankkiminen vaadi käsirahaa. Näin Xbox Series S -paketti maksaa kahden vuoden aikana yhteensä 599,76 euroa ja Xbox Series X -paketti maksaa 815,76 euroa. Konsolin saa toki pitää itsellään pysyvästi kun kahden vuoden sopimusaika tulee täyteen.

Uudet Xboxit tulevat Suomessa myyntiin marraskuun 10. päivä ja konsoleiden ennakkotilaukset käynnistyvät syyskuun 22. päivä. Xbox All Access tulee saataville vain myymälöistä ja sitä tarjoaa Suomessa ainakin Gigantti.

Muropaketin uusimmat