Xbox Series X:n julkaisuikkuna tarkentui – myös tarkka julkaisupäivä vuoti mahdollisesti julki

12.08.2020 08:00 | Muropaketin toimitus

Microsoft on vahvistanut julkaisevansa Xbox Series X:n marraskuussa, joskaan yhtiö ei vieläkään antanut seuraavan sukupolven konsolille tarkkaa julkaisupäivää.

Marraskuun julkaisuikkuna ei ole tosin täysin uusi uutinen, sillä se on kertaalleen jo vuotanut sekä Microsoftin operatiivisen johtaja Amy Hoodin ansiosta vahvistettu, mutta nyt julkistus on saanut viimein virallisen leiman ja lyöty lukkoon Xbox Wiressä julkaistussa tiedotteessa.

Tiedote lupaakin Xbox Series X:n saapuvan marraskuussa ”tuhansien pelien” kera, jotka kattavat neljä Xbox-konsolisukupolvea. Näistä yli sata on optimoitu varta vasten Xbox Series X:lle. Täysin uusien pelien joukossa nähdään muun muassa The Medium, Scorn ja Tetris Effect: Connected.

Vaikka tiedote jättää tarkan julkaisupäivän vielä vahvistamatta, on sekin saattanut vuotaa julki ennakkoon. Aiemmin tällä viikolla toinen seuraavan sukupolven konsolimalli, Xbox Series S, vahvistui uuden konsoliohjaimen julkaisupakkauksesta, josta voimme kiittää myös mahdollista julkaisupäivävuotoa.

Resetera-foorumeilla on nimittäin julkaistu kuva kyseisen konsoliohjaimen takuusta, joka loppuu 5. marraskuuta 2021. Microsoft antaa oheistuotteilleen vuoden takuun, joten tämä viittaisi ohjaimen ja mahdollisesti myös konsoleiden saapuvan samaan aikaan myyntiin 5. marraskuuta. Toisaalta on myös mahdollista, että uudet ohjaimet saapuvat myyntiin ennen konsoleita.

Muropaketin uusimmat