Uusimmat

Xboxin toukokuisen Games with Gold -kattauksen kovimpana kärkenä esiintyy kehuttu hiippailupeli

21.04.2018 21:03 Muropaketin toimitus

Microsoft on julkistanut toukokuuisen Xbox Games with Gold -kattauksen. Listan kärkinimenä esiintyy Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Toukokuussa Xbox Gold -tilaajat palkitaan neljällä ilmaispelattavalla pelinimekkeellä. Xbox Onelle tarjolla ovat Metal Gear Solid V: The Phantom Pain sekä Super Mega Baseball 2. Xbox 360:lle sekä Xbox Onelle takaisinpäin yhteensopivuuduen kautta tarjolla ovat puolestaan Vanquish sekä Sega Vintage Collection: Streets of Rage.

Peleistä kiinnostavin lienee kehuttu, vuonna 2015 julkaistu MGS V: The Phantom Pain. Muuropaketin arvostelussa pitkäkestoinen hiippailupeli keräsi arvosanan 4,5/5 saatesanoin ”Metal Gear Solid 5 on samaan aikaan eräs syvällisimmistä ja avoimimmista pelaamistani räiskintäpeleistä ja peli, jossa voi piiloutua ulkohuussiin ja hätyytellä lähelle tulevia vartijoita soittamalla Walkmanistaan ripulipaskaa vääntävän sotilaan urahteluja. Se on mahdoton, hullu ja totaalisen uniikki pelikokemus, jollaista emme tule enää koskaan näkemään uudelleen. Mitä lämpimin suositus.”