Uusimmat

Xboxin uudet ja moniarvoiset avatar-hahmot julkaistaan huhtikuussa

19.03.2018 09:48 Muropaketin toimitus

Microsoftin suunnitelmiin tutustuneet lähteet kertovat, että Xboxin ja Windowsin uusi Avatar-järjestelmä julkaistaan huhtikuussa.

Microsoft julkisti viime kesäkuussa E3-messuilla uuden avatar-järjestelmänsä, joka tulee olemaan entistä monipuolisempi ja ottamaan paremmin huomioon myös vähemmistöihin kuuluvat pelaajat. Nyt The Verge kertoo, että uudet avatar-hahmot tulevat käyttöön jo huhtikuussa.

Teknologiasivuston mukaan Microsoft pyrki julkaisemaan Avatar 2.0 -järjestelmänsä jo viime vuonna, mutta tässä aikataulussa ei pysytty. Nyt järjestelmä on kuitenkin jo Microsoftin työntekijöiden testissä, ja se tullaan julkaisemaan kaikille ensi kuussa. Uusia avatar-hahmoja tullaa käyttämään runsaasti Xbox-konsoleiden käyttöjärjestelmässä, ja The Vergen artikkelista näet kuvakaappauksen avatar-hahmosta konsolin työpöydällä.

Uusille avatar-hahmoille ei tarvitse määrittää sukupuolta, eikä vaatetusta tai lisävarusteita ole lukittu tiettyyn sukupuoleen. Tämän lisäksi avatar-hahmoille on tarjolla runsaasti erilaisia muokkausmahdollisuuksia proteeseista pyörätuoleihin ja moottoripyöristä skeittilautoihin.

Tarkkoja tietoja ei ole vielä julkistettu, mutta Microsoft pyrkii antamaan pelaajille vapaat kädet tehdä juuri sellaisen avatar-hahmon, jonka he kokevat edustavan itseään.

”Haluamme ihmisten tuntevan, että heillä on loputtomasti vaihtoehtoja, joilla kuvastaa omaa itseään”, totesi Xboxin vuorovaikutussuunnittelija Kathryn Storm viime vuonna.

Alta näet Microsoftin E3-trailerin Avatar-järjestelmästä.

Muropaketin uusimmat