Uusimmat

XCOM-tyylinen Mutant Year Zero ilmestyy joulukuun alussa – ennakkotilaajille tarjolla demo-versio jo tänään

13.11.2018 21:30 Muropaketin toimitus

Entisten Payday ja Hitman -kehittäjien studiolta ilmestyy taktinen seikkailupeli, jossa kamppaillaan mutanttien kansoittamassa maailmassa.

Funcom on julkistanut, että ruotsalaisstudio The Bearded Ladiesin uutukainen Mutant Year Zero: Road to Eden ilmestyy 4. joulukuuta. Peli saapuu samalla päivämäärällä Xbox Game Pass -palvelun valikoimiin, ja ilmestyy normaalisti myös PlayStation 4:lle ja PC:lle.

Mutant Year Zeron kerrotaan yhdistävän XCOM-tyylistä taktista ja vuoropohjaista taistelua reaaliaikaiseen hiiviskelyyn. Pelin tarinassa eletään ydinsodan tuhoamalla Maapallolla, jossa ihmiset ovat kadonneet, ja jäljellä on vain ihmisistä ja eri eläinlajeista kehittyneitä mutantteja. Pelissä päästään tutkimaan ihmisten jälkeistä maailmaa ja ohjastamaan kokonaista mutanttitiimiä tarinassa, jossa seurataan heidän matkaansa huhuttuun Eedeniin.

Mutant Year Zerosta on PC:llä saatavilla myös demo-versio, joka tarjoaa 2-4 tuntia pelattavaa. Demon saa pelattavakseen vaikka heti, jos ostaa Deluxe-version suoraan pelin viralliselta sivustolta. Samalla voi lunastaa myös oikeuden aloittaa täyden pelin pelaamisen jo 1. joulukuuta, ja kaupan päälle saa muun muassa Mutant Year Zero -pöytäroolipelin ohjekirjan.

Alta näet Mutant Year Zero: Path to Edenin kesällä ilmestyneen trailerin, sekä uunituoreen walkthrough-videon yhdestä pelin alueesta.