UUSIMMAT

Yhdestä Remedyn suosituimmasta pelistä tihkui yllättäviä tietoja – Lisäksi selvisi odottamattomia Final Fantasy -paljastuksia

18.06.2021 18:50 Muropaketin toimitus

Alan Wake Remastered saattaa tulla myyntiin Epic Games Storeen, samoin kuin Final Fantasy VII Remake Intergrade.

Epic Games Storen julkisuuteen vuotaneesta tietokannasta on löytynyt mielenkiintoisia viitteitä kauppaan mahdollisesti myyntiin tulevista peleistä, kertoo Tech Raptor -sivusto. Toinen näistä koskee Final Fantasy VII Remake Intergradea, joka on mitä ilmeisimmin tulossa saataville myös PC:lle. Final Fantasy VII Remake Intergrade on päivitetty versio Remake-julkaisusta, ja se pitää sisällään uuden episodiseikkailun. Remake Integrade tuli yksinoikeudella saataville PlayStation 5:lle 10. kesäkuuta.

LUE MYÖS: Kulttipeli Alan Waken ystäville hyviä huhuja – Remedyn väitetään työstävän monien kaipaamaa jatko-osaa

Final Fantasy VII Remake Intergrade -trailerissa mainitaan, että peli on PlayStation 5 -yksinoikeuspeli ainakin kuuden kuukauden ajan. Jos Remake Integrade tulee saataville PC:lle, saadaan sitä odottaa vähintään joulukuuhun asti.

Toinen tietokannasta löytynyt vihje koskee Remedyn rakastettua Alan Wakea, jonka jatko-osaa on toivottu jo pitkään. Epic Games Storen syövereistä on löytynyt viittaus Alan Wake Remastered -peliin. Se on mitä luultavimmin paranneltu versio vuonna 2010 saataville tulleesta kauhuseikkailusta, jonka Microsoft Game Studios julkaisi Xbox 360 -konsolille. Kaksi vuotta myöhemmin se julkaistiin myös PC:lle. Epic Games Store myi vuoden verran Remedyn Controlia yksinoikeudella, joten on mahdollisuuksien rajoissa, että sama tulee koskemaan myös Alan Wake Remasteredia.

Muropaketin uusimmat