UUSIMMAT

Yhteysongelmia, kaatumisia ja lagailua – toimintapeli Outridersin julkaisu on osoittautunut katastrofiksi

02.04.2021 08:21 | Muropaketin toimitus

People Can Flyn eilen julkaistu toimintapeli Outriders ei käynnistynyt aivan odotetuista merkeissä, kun useat pelaajat joutuivat katsomaan virhetekstejä ja latausruutuja.

Studion uusi toimintapeli näyttäisi saavuttaneen enemmän pelaajia kuin tekijät kuvittelivat, minkä vuoksi pelin serverit ovat olleet pitkälti alhaalla koko ensimmäisen vuorokauden. Eurogamer uutisoi useiden pelaajien valittaneen, etteivät he ole päässeet kirjautumaan peliin, minkä lisäksi myös pelin viralliset kotisivut ovat pahoitelleet serveriongelmista ja luvanneet korjata asian mahdollisimman pian.

Kirjautumisongelmien lisäksi alustojen välinen moninpeli on tuottanut monille ongelmia, kun osa pelaajista on potkittu ryhmistä kesken pelin. Peli tuntuu myös kaatuvan useita kertoja. Square Enix jopa kehottaa pelaajia, etteivät he käyttäisi alustojen väliseen pelailuun tarkoitettua koodijärjestelmää toistaiseksi lainkaan, vaan odottaisivat sen sijaan ongelman korjaavan päivityksen.

Päivityksen aikataulua ei ole kuitenkaan kerrottu.

Outriders julkaistiin eilen PC:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Series X:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Peli tuotiin lisäksi jo heti julkaisussa Xbox Game Passiin.

Muropaketin uusimmat