UUSIMMAT

Yksi viime vuoden parhaista co-op-peleistä on myynyt jo yli kaksi miljoonaa kopiota

27.01.2021 19:30 | Muropaketin toimitus

Deep Rock Galacticin Steamin kautta helmikuun neljäntenä päivänä ilmestyvä päivitys numero 33 tuo mukanaan ilmaista lisäsisältöä.

Muropaketin arvostelussa lähes viisi tähteä kerännyt Deep Rock Galactic oli yksi viime vuoden onnistuneimmista co-op-peleistä. Seikkailussa 1-4 pelaajan ohjaamat kääpiöt pääsevät keräämän mineraaleja, alieneiden munia ja vaikka mitä muita aarteita kaivosten syövereistä.

Nyt Deep Rock Galaciticia kehittävä Ghost Ship Games on tiedottanut Steamin kautta, että peli on myynyt jo yli kaksi miljoonaa kopiota. Kehittäjän mukaan Deep Rock Galacticilla menee nyt paremmin kuin koskaan ennen, sekä myytyjen kopioiden että yhteisön laajuuden suhteen. Alun perin kehittäjien tavoite olisi myydä vähintään 200 000 kopiota, eli tavoite on ylitetty jo kymmenkertaisesti. Peliaikaa Deep Rock Galacticiin on upotettu yhteensä pelaajakunnan kesken jo yli 7000 vuoden edestä.

LUE MYÖS: Arvostelu: Minecraftin ja Borderlandsin yhdistävä Deep Rock Galactic on yksi hiljaisen alkuvuoden parhaista peleistä

Muropaketin uusimmat