Yksi viime vuosien parhaista roolipeleistä päivittyy tänään entistä ehommaksi – ”tämän vertaista ei ole olemassa”

30.03.2021 11:23 | Muropaketin toimitus

Disco Elysium: The Final Cut ilmestyy tänään Pleikkarille ja PC:lle.

Virolaiskehittäjä ZA/UM:n roolipeli Disco Elysium on yksi viime vuosien ylistetyimmistä roolipeleistä, ja tänään siitä tulee entistä kauniimpi ja suurempi. Disco Elysium: The Final Cut saapuu nimittäin tänään PC:lle, PlayStation 4:lle ja PlayStation 5:lle, ja PC:llä kyseessä on ilmainen päivitys alkuperäisen version ostaneille.

Muropaketin arviossa jo alkuperäinen peli sai estotonta hehkutusta pari vuotta sitten. Kriitikkomme ylisti uskomattoman valinnanvapauden tarjoavaa peliä:

”Disco Elysium on ihana roolipeli, jonka vertaista ei ole olemassa. Se on kaunis ja syvällinen teos, jonka juoni on punottu virheettömästi, eikä peli lakkaa yllättämästä edes loppumetreillä.”

LUE MYÖS: Arvostelu: Disco Elysium on yksi vuoden 2019 parhaista peleistä – Virossa on tehty varsinainen roolipelihelmi

The Final Cut tuo peliin täyden ääninäyttelyn yli 300:lle hahmolle, uutta grafiikkaa ja animaatioita, uutta musiikkia, sekä neljä uutta tehtävää, jotka leikattiin alkuperäisestä pelistä. Kyseessä on siis tuntuvasti laajennettu ja ehostettu versio alkuperäisestä viiden tähden roolipelistä.

Disco Elysium: The Final Cut ilmestyy tänään PC:lle, PlayStation 4:lle ja PlayStation 5:lle. Myöhemmin tänä vuonna peli kääntyy myös Xbox-konsoleille, Switchille ja Stadialle.