Yksi vuoden 2019 kummallisimmista ja hauskimmista peleistä saapui vihdoinkin myös Suomen PlayStation-pelaajien saataville

14.01.2020 13:13 | Muropaketin toimitus

Untitled Goose Game on viimein tarjolla PlayStation Storessa myös suomalaispelaajille.

House Housen omaperäinen hanhipeli Untitled Goose Game julkaistiin viime vuonna useille alustoille, myös PlayStation 4:lle. Jostain kumman syystä peli ei kuitenkaan saapunut Suomen PS Storeen ilmoitettuna päivänä, ja sitä saatiinkin sitten odotella useita viikkoja.

Nyt voimme viimein ilolla raportoida, että Untitled Goose Game on kuin onkin saapunut PlayStation Storeen. Peli on myös heti kättelyyn alennuksessa, eli sen voi napata omakseen hintaan 14,96 euroa vielä seuraavan viikon ajan.

Muropaketin arvostelussa hämmentävä hanhipeli sai runsaasti kiitosta. Toimittajamme kirjoitti pelistä muun muassa näin:

”Untitled Goose Gamen ehdoton vahvuus on se, että peli on erittäin hauska – jopa silloin, kun asiat menevät pieleen, eikä pulmaan meinaa löytyä ratkaisua millään. On varmaa, ettei hanhihuumori uppoa kaikkiin pelaajiin, mutta jos esimerkiksi traileri saa sinut hymyilemään, kannattaa tarttua itse peliinkin.”

Untitled Goose Gamesta on tarjolla myös ilmainen PS4-teema, joka tuo häiriköivän hanhen Pleikkarin työpöydälle. Alta näet pelin trailerin.